mm stoica

MM Stoica – Tupeu de puscarias

Exista un personaj care lucreaza pentru echipa imprumutata de Becali, pe care nu l-am mai auzit in ultima vreme. Este un fost puscarias, evident, la fel ca multi alti oameni din acea echipa. Un fost puscarias care a ajutat la distrugerea fotbalului romanesc. Probabil ca v-ati dat seama deja ca e vorba de MM Stoica. Dupa o perioada de tacere, acest fost puscarias a iesit din nou in fata, dandu-se in spectacol si dand din nou dovada ca nu a invatat nimic din anii pe care i-a petrecut la racoare.

Conferinta de presa

Toti fostii puscariasi de la FCSB fac conferinte de presa. Iubesc aceasta activitate. Le place la nebunie sa apara in fata ziaristilor, sa se laude, sa dea lectii si sa explice cum ei au intotdeauna dreptate. Dar de fiecare data spun doar minciuni.

Si nici nu mai conteaza ca spun minciuni. Deja lumea s-a obisnuit cu acest lucru. Toti stim ca ei mint, nimeni nu-i mai crede. Insa tupeul acesta, de a face conferinte de presa, asa ceva este de neacceptat. Acesti indivizi, de o inteligenta indoielnica, fara bun simt si certati cu legile, ar trebui sa stea cat mai departe de micile ecrane. Si ziaristii ar trebui sa stea cat mai departe de ei.

Prin actiunile lor, acesti oameni au distrus fotbalul romanesc. Au furat sume mari de bani, au adus prejudicii enorme si si-au batut joc de noi, de iubitorii fotbalului. Iar acum ei ne dau lectii. Este inacceptabil. Acestor oameni nu ar trebui sa li se permita sa faca conferinte de presa.

MM Stoica incalca legile chiar si acum

In momentul in care a fost condamnat, pentru infractiunile comise in dosarul Transferurilor, judecatorii i-au si interzis lui MM Stoica sa mai reprezinte vreun club de fotbal pentru un anumit numar de ani. In mod normal, acest infractor nu ar fi trebuit sa mai poata munci in fotbalul romanesc. Chiar sefii fotbalului ar fi trebuit sa il declare persona non grata. Insa, in fotbalul romanesc, hotia e incurajata.

Altfel cum va explicati faptul ca un fost puscarias face legile la FRF si LPF?! Echipa lui Becali trebuia exclusa de foarte mult timp din campionat. Si nu numai pentru ca s-a inscris abuziv in liga 1, pentru ca a folosit abuziv o marca ce nu ii apartinea si pentru ca foloseste un nume care nu ii apartine. Acea echipa este un rai pentru cei certati cu legea.

Patronul sau din umbra e un puscarias. Managerul, MM Stoica, e un puscarias. Antrenorul a fost si el investigat. Un jucator, Tamas, e si el certat cu legea. Chiar si echipa a primit cativa ani cu suspendare de la UEFA. Intr-o lume corecta, un club cu atatea probleme nu ar putea participa in nici o competitie. Si daca federatia noastra ar fi fost condusa de oameni cinstiti, ar fi pus piciorul in prag macar in ceea ce priveste angajarea lui MM Stoica.

Dar in Romania nimic nu functioneaza cum ar trebui sa o faca. In loc sa dispara din mintile oamenilor, MM Stoica continua sa faca scandal, continua sa ne sfideze pe noi si sa sfideze legile, si nimeni nu ia nici o masura.

Hotii vor sa faca legea in continuare

Dat fiind numarul mare de fosti puscariasi de la echipa, putem spune cu incredere ca FCSB este o echipa a hotilor. Iar aceasta echipa a hotilor cere acum sa fie facuta campioana. Desi nu joaca nimic, desi a inregistrat doar esecuri in ultimele saptamani, aceasta echipa de infractori vrea sa fie ajutata sa devina campioana. Cere sa fie ajutata sa devina campioana. In ciuda tuturor umilintelor pe care le inregistreaza, urla zilnic ca sunt furati de arbitrii sau ca regulamentele FRF, regulamente care ar trebui sa ajute la dezvoltarea fotbalului in tara noastra, sunt impotriva lor.

Pe MM Stoica il deranjeaza regula FRF care cere ca echipele din Liga 1 sa joace cu jucatori tineri, crescuti in tara. Dar nu spune nimic despre faptul ca el incalca o hotarare judecatoreasca. Nu spune nimic despre faptul ca echipa pentru care lucreaza incalca mai multe hotarari judecatoresti. Nu spune absolut nimic impotriva faptului ca nevasta antrenorului fecesebist reprezinta sute de jucatori din Liga 1. Sunt oare singurul care gaseste aceasta situatie extrem de amuzanta?

E amuzanta, dar nu este de ras. Fotbalul romanesc nu are nici o sansa sa isi revina in aceste conditii.