bilete fc fcsb

Furtul continua, suporterii sufera

Acum doua zile, echipe lui Becali si-a schimbat numele, in FC FCSB SA. Cu toate acestea, ea continua sa vanda produse folosind numele „Steaua”. Si totul cu ajutorul FRF si LPF. „Nu renuntam la nimic, vrem tot”, acesta pare sa fie mottoul hotilor din fotbalul romanesc. In ciuda numeroaselor hotarari judecatoresti, in ciuda faptului ca isi incalca propriile lor regulamente, acesti mizerabili nu se dau batuti.

Nu cred ca surprinde pe nimeni faptul ca banii sunt miza principala aici. „Banutul la buzunar” a fost intotdeauna legea care a guvernat fotbalul romanesc din ultimele doua decenii. Si tot „banutul la buzunar” ne-a adus in situatia de acum.

In anul 2017, Romania are un fotbal mizerabil, printre cele mai slabe din Europa, cu o nationala impotenta si cu echipe care functioneaza ilegal. Dar protesteaza cineva impotriva acestor abuzuri? Nimeni, in afara de anumiti suporteri. Si ma refer aici la acei suporteri care chiar iubesc fotbalul, care sunt dispusi sa faca sacrificii pentru echipele lor.

Insa eforturile lor nu sunt apreciate de hotii fotbalului romanesc. Recent, Romania s-a facut din nou de rusine la nivel national. Nu pentru ca a aparut FC FCSB SA, nu. Desi si asta e o foarte mare rusine, o dovada a coruptiei incredibil de mari din mocirla Ligii 1. Cea mai mare rusine e faptul ca FRF a hotarat sa dea in judecata proprii sai suporteri.

Sigur, federatia e o firma privata pana la urma. Reprezinta Romania doar in teorie, pentru ca nu are nici o legatura cu statul. Dar foloseste numele tarii noastre! Asta ar trebui sa fie destul ca sa ii faca pe sefii din federatie sa plece capetele in fata suporterilor.

In caz ca nu ati priceput, domnilor, suporterii au intotdeauna dreptate! Suporterii trebuie respectati, nu dati in judecata. Nu voi controlati suporterii!

Hotii fotbalului romanesc s-au invatat prost. Ei inca se mai cred pe vremea cand Mitica Dragomir dadea legi pentru a incalca dreptul la libera exprimare. Inca se mai cred pe vremea cand Becali facea tot ce voia dar scapa de puscarie printr-un simplu „am glumit”. S-au dus vremurile acelea, domnilor.

Ca va place sau nu, acum dicteaza legea in Romania. Voi puteti sa continuati cu tacticile acestea, comuniste, de intimidare. Puteti sa dati suporterii in judecata, puteti sa va bateti joc de echipele de traditie si de propriile voastre legi. Dar, idiotilor, doar voua va faceti rau!

Ieri, Federatia a dat suporterii nationalei in judecata. Azi, ii permite unei echipe sa joace ilegal in Liga 1. Poate ca maine o sa decida cine merita sa castige sau nu campionatul. Dar nu e o problema.

Suporterii deja nu mai vin la meciuri.  Cei putini, care au ramas, vor alege sa stea si ei acasa, daca aceste abuzuri vor continua.

O ultima frauda

Maine e programat meciul FC FCSB – Dinamo. In mod normal, acest meciu nu ar trebui sa aiba loc, deoarece una din echipe nu ar trebui sa aiba drept de joc in Liga 1. Insa regulamentele sunt pentru fraieri.

Chiar daca si-a schimbat numele, chiar daca a pierdut marca, chiar daca oficiali din fotbalul romanesc au recunoscut ca aceasta echipa a fost fondata in 2003, FC FCSB continua sa se dea drept Steaua. Dovada cea mai buna e faptul ca a vandut bilete pe care apare numele „Steaua”, in loc de „FC FCSB”.

E vorba de o inselatorie, evident. Deoarece meciul va fi intre FC FCSB si Dinamo, nu intre Steaua si Dinamo. De aceea, ii indemn pe suporterii care si-au cumparat bilete la acest meci sa faca plangere la protectia consumatorului. 

Prieteni, nu va lasati mintiti. Nu le faceti jocurile acestor criminali care au demonstrat deja ca nu dau nici macar doi bani pe voi. Altfel, poate ca veti fi si voi dati in judecata, in caz ca sefilor de la Liga sau sefilor FC FCSB-ului li se va parea ca meciul nu s-a desfasurat cum ar fi trebuit din cauza voastra.