Steaua Bucuresti

Surpriza! Colonelul Petrea minte cu nerusinare!

Conform comunicatului dat de CSA Steaua in data de 4 aprilie, 2017, sub semnatura comandantului clubului, colonel Cristian Petrea, reiesea ca locotenent-colonelul Florin Talpan a incalcat rigorile militare, actionand in nume personal, fara mandatul aceluiasi Petrea. Insa asta este o minciuna.

Astazi, prietenii nostri din FRF ne-au ajutat sa intram in posesia numarului de inregistrare al adresei CSA Steaua Bucuresti catre Federatia Romana de Fotbal, in care locotenent-colonelul Talpan era mandatat sa reprezinte interesele clubului, inclusiv cererea de dezafiliere a FC FCSB. Numarul de intrare al acestei adrese, dat si stampilat de FRF, este 1052/03-04-2017.

Cum poate acest colonel al armatei romane sa minta cu atata nerusinare, spunand ca Talpan a actionat in nume personal si sanctionandu-l drastic pentru aceasta?! Ca si pana acum, se pare ca Talpan nu a facut altceva decat datoria fata de club. Locotenent-colonelul a muncit, a strans documentele necesare si-a facut treaba exemplar si, pentru asta, a fost pedepsit.

Florin Talpan a fost singurul in masura sa vorbeasca despre acest caz, deoarece este singurul care se ocupa in acest moment de acest caz. Acesta nu are alt ajutor din partea vreunui alt angajat al CSA Steaua Bucuresti sau din partea vreunui alt departament al aceluiasi club. Este asadar greu de inteles de ce colonelul Petrea a considerat ca, prin informarea publicului, Talpan a incalcat vreun regulament important de-al clubului.

Din actiunea sa, putem intelege doar ca Cristian Petrea nu a vrut ca suporterii sa afle despre neregulile din FRF. Sa nu uitam ca biroul de presa al CSA Steaua Bucuresti a fost foarte tacut in ceea ce priveste scandalurile din jurul sectiei de fotbal. Acest birou de presa inca nu a emis un comunicat pentru a-l corecta pe Burleanu, care s-a grabit sa-i atribuie FC FCSB-ului palmaresul Stelei, desi nu are competenta necesara sa o faca si nici puterea de a decide acest lucru. Si nu a raspuns nici atacurilor vulgare lansate de Gigi Becali la adresa sefilor CSA Steaua Bucuresti, a angajatilor clubului, a fostilor sportivi si mai ales la adresa clubului insusi. Minciunile lui Becali sunt publicate zilnic in presa, iar domnul Cristian Petrea pare prea speriat sau prea neinteresat ca sa faca ceva in aceasta privinta. Talpan merita felicitat, nu sanctionat, pentru faptul ca a avut curajul sa le raspunda acestor indivizi care urmaresc doar umilirea Stelei.

Adresa cu numarul 1052/03-04-2017 exista si e inregistrata la FRF. Este urmata de adresa cu numarul 1053/03-04-2017, cea prezentata de Talpan in aceasta saptamana, pentru a demonstra ca ceea ce a spus e adevarat.