Talpan

Florin Talpan, una din celebritatile anului 2017

In timp ce hotii il injura, oamenii de valoare il premiaza. Acesta este Florin Talpan, locotenent-colonelul care s-a batut singur cu nedreptatea din fotbalul romanesc, pentru a recupera cel mai important brand sportiv din tara noastra si pentru a repune pe picioare cea mai mare echipa de fotbal din estul Europei, Steaua Bucuresti.

La televiziunile de sport, groparii fotbalului romanesc il ataca pe Talpan din toate directiile, cu intrebari tot mai stupide. Insa, indiferent cat de stupide erau intrebarile, Talpan nu a dat niciodata inapoi. A raspuns si, cel mai important, a castigat acolo unde conta, in sala de judecata, adica pe „terenul” sau.

Succesul lui a iritat. Hotii fotbalului romanesc au sarit sa il injure. Presa de sport l-a atacat fara oprire, mergand pana acolo incat sa inventeze reguli noi ale UEFA, doar pentru a-i face o imagine proasta lui Talpan. Dar, cum el a fost intotdeauna de partea legii, asa si legile au ramas tot de partea lui. UEFA a confirmat deja ca Steaua Bucuresti poate juca in cupele europene, chiar daca e detinuta de stat. Iar Ionut Lupescu ne-a asigurat si el ca echipa noastra poate juca in Liga 1 fara probleme. Tot ce mai trebuie acum este ca echipa sa joace primul joc.

Dupa o pauza de 14 ani, in aceasta vara vom vedea din nou Steaua Bucuresti jucand fotbal. Si totul datorita lui Talpan. Pentru asta ii vom fi mereu recunoscatori.

Gala Celebritatile Anului 2017

Munca si rezultatele lui Talpan nu au trecut neobservate. In aceasta saptamana, juristul Stelei a fost premiat la Gala Celebritatile anului 2017, primind premiul pentru intreaga cariera. Iar cariera lui Talpan este intr-adevar una impresionanta. Un veteran care a fost prezent in doua teatre de operatiuni, Bosnia si Afganistan, locotenent-colonelul stelist a adus cinste clubului pe care il reprezinta, prin comportamentul sau, pregatirea si atitudinea de invingator pe care le-a luat cu el in sala de judecata.

Gala Celebritatile Anului se afla la a zecea editie. De-a lungul timpului, aceasta a premiat nume importante precum presedintele Klaus Iohannis, Gica Hagi, Simona Halep, Maia Morgenstern sau regretatul Radu Beligan.

”Acest premiu foarte important mă obligă să muncesc și mai mult, cu seriozitate și cu profesionalism, și să îmi fac datoria așa cum mi-am făcut-o până în prezent. Am o datorie morală față de domeniul in care activez. Slujesc cu credință Armata Română prin activitatea mea la CSA Steaua și vreau să asigur pe toți susținătorii acestui legendar club că nimic nu-mi va sta în cale să duc la bun sfârșit rezultatele muncii mele de pâna acum”, a spus Talpan, în momentul în care a fost premiat.

Va prezentam mai jos o serie de poze de la eveniment:

TalpanTalpanTalpanTalpan
TalpanTalpan