youtube Steaua Libera

Lansarea canalului oficial de Youtube Steaua Libera

Astazi, 30 iunie, avem placerea de a anunta lansarea canalului oficial de youtube al comunitatii Steaua Libera. Acesta este urmatorul pas al planului nostru de a da o voce suporterului stelist si de a va aduce mai aproape de clubul pe care il iubim si de a va oferi voua, stelistilor, materiale de calitate despre Steaua Bucuresti.

Pentru a va abona la canalul de youtube Steaua Libera, apasati pe acest link, iar apoi apasati butonul SUBSCRIBE. Avem planuri mari si cu siguranta nu veti regreta. Deja au fost publicate doua episoade ale podcastului Steaua Libera, interviuri cu doi membri ai comunitatii noastre. Mai multe vor urma in perioada urmatoare. Nu vor fi doar podcasturi, ci si interviuri cu stelisti, de la suporteri, la oameni din interiorul clubului si chiar foste glorii ale Stelei. Si, bineinteles, multe altele.

Scopul acestui canal este de a va oferi voua, stelistilor, mai multe materiale video despre Steaua, dar si de a va provoca sa transmiteti mesaje catre si sa va spuneti parerile despre club.

Asa ca abonati-va la canalul de Youtube Steaua Libera si urmariti-ne in continuare. Cu siguranta nu veti regreta!