vrem echipa lotul Stelei

Lotul Stelei va fi definitivat in aceasta saptamana

Am primit, in sfarsit, vestea pe care o asteptam de luni bune. In aceasta saptamana, lotul Stelei va fi definitivat, urmand ca in saptamana urmatoare sa aflam si numele fotbalistilor care vor lupta in tricoul ros-albastru in sezonul viitor.

Primele antrenamente oficiale sunt programate pentru acest final de saptamana. Marius Lacatus (managerul Stelei), Stefan Iovan (directorul sportiv), Ion Ion (antrenorul principal) si Vasile Aelenei (secundul)  ii vor urmari pe jucatorii selectati pana acum si se vor decide asupra lotului cu care Steaua va reporni pe drumul spre glorie.

Primele trei antrenamente vor avea loc vineri, sambata si duminica. La ele vor participa 27 de jucatori, conform GSP. Paisprezece dintre ei sunt de la grupa de juniori ’99, a Regal Sport.

GSP sustine ca Steaua nu va mai merge la Forban, terenul de acolo fiind in reamenajare. Astfel, primul cantonament va fi la Cheile Gradistei, pe 23 iulie. Pana atunci, fotbalistii stelisti sunt programati sa faca vizita medicala in perioada 17-19 iulie.


Ghencea se pregateste pentru fotbal

In complexul sportiv Steaua, din Ghencea, muncitorii lucreaza in aceste zile pentru a pregati noul „stadion” al Stelei, unul temporar. Terenul 5 a fost transformat dintr-unul de rugby, intr-unul de fotbal. Au fost aduse porti de fotbal, iar gazonul arata deja impecabil.

Mai ramane doar sa vina jucatorii si, mai tarziu, suporterii. Cu aceste ultime doua piese, fotbalul stelist  va renaste in mod oficial.

Steaua s-a intors acasa. Haidetii cu totii langa ea!