Steaua lacatus fiara

Fiara isi arata coltii

Reactivarea sectiei de fotbal a Stelei a cauzat disperare si plansete necontrolate pentru multi dusmani de-ai clubului nostru. Insa, cu siguranta cel mai afectat este Becali. Pana acum, de fiecare data cand a pierdut, fostul puscarias a iesit in presa, pentru a lansa atacuri fara forta impotriva celor l-au invins. Si asa a facut si ieri. Doar ca, acum ca nu mai poate sustine ca detine Steaua, Becali nu mai sperie chiar pe nimeni. Marius Lacatus a demonstrat acest lucru intr-o interventie la Digi Sport. Dupa foarte mult timp, Fiara si-a aratat din nou coltii.

Becali este copilul presei sportive din Romania. Ei l-au facut, ei l-au crescut si ei il mulg acum pentru trafic si clickuri. Poate ca la prima vedere pare un aranjament normal, insa ceea ce ofera fostul puscarias nu e informatie de calitate, de care are nevoie publicul, ci spectacol de prost gust. Asa a facut si ieri cand, intr-o conferinta de presa, s-a apucat sa arunce cu amenintari goale, spunand ca o sa impiedice el Steaua sa promoveze mai sus de liga a treia. Becali a pierdut pana acum toate razboaiele pe care le-a avut cu Steaua Bucuresti.

Oamenii s-au invatat deja sa nu mai bage in seama minciunile lui. Totusi, un atac la adresa Stelei este un atac la adresa Stelei. Nu trebuie lasat nepedepsit. Surpriza placuta a fost faptul ca cel care a ridicat manusa a fost insusi Lacatus. Fiara a ales pana acum sa nu intre in conflicte, desi el este seful sectiei de fotbal a Stelei. A preferat sa fie mai linistit, sa nu raspunda provocarilor si sa nu se certe cu fostii colaboratori. Se pare totusi ca cineva a intrecut masura si ca Fiara nu mai e dispusa doar sa incaseze.



„Eu cred că ar trebui să pună frână echipelor cu care se bate la titlu în Liga 1. Nu mă interesează ce spune el. Este liber să facă ce vrea, să spună tot ce doreşte. Nu mă deranjază ce spune Gigi Becali şi nu vreau să comentez ce spune el. Mă deranjază doar că se fac legături între fotbal şi accidentul acela cu camionul. Nu mi se pare normal să se facă astfel de legături. Se merge prea departe”, i-a raspuns Fiara lui Becali, la Digi Sport.

Dar Lacatus nu s-a oprit aici. A mers chiar mai departe, aruncand priviri si catre fostul sau coleg, Duckadam.

„Fiecare spune ce vrea, nu e problema mea ce cred Duckadam sau alţii. Noi ştim foarte bine ce avem de făcut. Spre dezamăgirea unora, acest proiect nu se va termina prea curând. Nu vreau totuşi să mă cert cu Duckadam. Dacă ne contrazicem, o s-o facem în privat. Programul echipei a decurs aşa cum ne aşteptam. Am format un lot din 25-26 de jucători, vom merge în cantonament la Cheile Grădiştei şi la Tărlungeni, unde vom începe şi seria meciurilor amicale. Aşteptăm cu nerăbdare să aflăm pe 20 august dacă vom juca în liga a patra sau a cincea. Activitatea noastră va merge înainte, indiferent de ligă. Suporterii vor fi alături de noi, oricum”

Si mare dreptate ai, Laca. Steaua s-a intors acasa, s-a intors la oamenii care o iubesc. Iar noi nu avem de gand sa ii mai dam drumul.


Fiara nu e singura

Daca in ultimele zile am primit cu tristete vestea ca Ilie Dumitrescu i s-a alaturat lui Duckadam, in tabara lui Becali, tot mai multi fosti mari stelisti se declara acum pentru Lacatus si Steaua. Pe langa cei care lucreaza deja cu Fiara, la club, Panduru si-a anuntat si el sustinerea pentru proiect. La fel ca Gabi Balint, care a spus la Digi Sport ca:

„Eu nu mă identific cu FCSB, ci cu Steaua ’81-’90, unde am activat eu. Acum, pentru că s-a înființat această echipă, unde sunt și foști colegi de-ai mei , voi fi cu ei. Îmi voi face și un abonament, două, trei, dacă este cazul. Până la urmă, fiecare are dreptul să aibă propriile preferințe. De ce m-aș certa cu Ilie Dumitrescu sau cu Helmuth Duckadam pentru că avem opinii diferite? Eu mă bucur că s-a format această echipă, despre care vom vedea dacă va avea forța de a promova sau nu an de an spre Liga 1.

Nici Hagi, care e cunoscut ca un foarte mare suporter si iubitor al Stelei, nu doar fost jucator,  nu sta pe banca in razboiul dintre Steaua si Fotbal Club Fcsb. Conform Gazetei Sporturilor, Regele a ales sa-i imprumute jucatori Fiarei, pentru a-l ajuta sa promoveze. Ca suporteri, nici nu puteam spera la vesti mai bune.