fotbal club fcsb

Am gresit, Fotbal Club Fcsb. Iarta-ne!

Nu, acest articol nu este o gluma. Am gresit fata de Fotbal Club Fcsb, facand acum ceva vreme o afirmatie care nu a fost corecta. Iar noi, echipa Steaua Libera, ne consideram corecti. Asa ca, prin acest articol vrem sa ne cerem scuze si sa corectam acea greseala.

Acum cateva saptamani, am spus intr-un articol ca Fotbal Club Fcsb nu e Steaua si am dat mai multe motive. Unul dintre ele era faptul ca echipa lui Becali are culorile galben si albastru. Desi e adevarat ca Fotbal Club Fcsb nu e Steaua, ceea ce am zis despre culori e gresit.

Culorile celor de la Fotbal Club Fcsb nu sunt galben si albastru. Asa cum puteti vedea si in poza principala a acestui articol, culorile de pe emblema sa sunt GALBEN si ROSU! Steaua lor, in 8 colturi, este de culoare bleu ciel, dar steaua nu conteaza. Nici pe emblema noastra nu conteaza steaua aurie.

Noi suntem ros-albastri. Ei sunt ros-galbenii. Noi suntem Steaua Bucuresti. Ei sunt Fotbal Club Fcsb Mogosoaia.


Ne cerem iertare pentru clickbait!

Lasand gluma la o parte, pentru ca acest articol este, evident, o gluma, clickbaitul folosit azi are un scop. In aceste momente, Astra Giurgiu Fotbal Club Fcsb joaca impotriva celor de la Viktoria Plzen pe ProTV. Nu trebuie sa ne uitam ca sa stim ce nume folosesc Mironica si colegul lui. Evident ca folosesc numele „Steaua”. De aceea, vrem sa va rugam sa va aduceti aminte ca avem posibilitatea de a face plangeri la CNA.

Gasiti aici indicatii pentru completarea unei plangeri. Nu ezitati sa ii pedepsiti si sa le faceti viata grea acestor hoti. Daca ei indraznesc sa-i faca rau Stelei, noi trebuie sa-i lovim de 10 ori mai tare.

Nu uitati. Orice infragere a Fotbal Club Fcsbului este o victorie a Stelei Bucuresti!