NetBet

Boicotati NetBet! Boicotati companiile care fac reclama falsa!

Ieri, Romania a avut parte de un nou eveniment gretos. In direct la ProTV, casa de pariuri NetBet a facut reclama falsa, incalcand hotararile judecatoresti si dand dovada de o lipsa totala de respect fata de Steaua, suporterii stelisti si fata de toti iubitorii fotbalului romanesc.

Asa cum era de asteptat, NetBet, care e sponsor oficial al Fotbal Club Fcsb, a folosit in reclama sa numele Steaua. Sigur, acesti lasi nu au indraznit sa spuna Steaua Bucuresti. Dar nici nu trebuie. Doarece FC Fcsb nu are voie sa foloseasca nici numele „Steaua Bucuresti” si nici numele „Steaua”. Iar asta nu o spunem noi. Asta au decis-o judecatorii.

Mai jos, puteti citi hotararea Curtii de Apel in ceea ce priveste procesul pentru numele Steaua:




Aceasta hotarare a fost data acum exact 7 luni si 5 zile, pe 21 decembrie, 2016. Intreaga tara o cunoaste, stie ca Fotbal Club Fcsb nu are voie sa foloseasca numele „Steaua”, stie ca acea echipa si-a schimbat deja numele. Asadar, casa de pariuri NetBet nu are nicio scuza pentru folosirea acestui nume in reclama sa. Ceea ce a facut ieri a fost cat se poate de necinstit, o minciuna si un scuipat in obrazul tuturor clientilor sai.

Din acest motiv, noi cu siguranta nu vom mai apela la serviciile oferite de NetBet pe viitor. Ii sfatuim pe toti iubitorii Stelei sa faca le fel. Si nu doar cu NetBet, ci cu toate companiile care incearca sa-si faca imagine necinstit, pe spatele Stelei.

Cei care doresc sa se prezinte drept sponsorii Stelei pot sa mearga linistiti in bulevardul Ghencea si sa vorbeasca cu colonelul Cristian Petrea. Acesta a anuntat chiar luna asta ca Steaua nu are inca sponsori. Asa ca, e cu siguranta interesat de orice propunere.

In acelasi timp, speram ca CSA Steaua Bucuresti sa nu lase aceasta insulta nepedepsita. Domnule colonel Talpan, asteptam cu nerabdare intrarea dumneavoastra in scena. Faceti-i sa planga si, cel mai important, sa plateasca!

Nu uitati, stelisti! Boicotati NetBet!