asteptari steaua amical

Amical: Steaua Bucuresti – Otelul Galati 2-2 (4-6, dupa penaltyuri)

Steaua Bucuresti a inregistrat astazi primul sau esec din seria de amicale programate in aceasta vara. Echipa militara a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Otelul Galati, dar a pierdut la penaltyuri.

Meciul s-a jucat la Brasov, in cadrul memorialului „Nicolae Pescaru”. La acest turneu mai participa alte trei echipe romanesti: Otelul Galati, Petrolul Ploiesti si ACS Steagul Rosu Brasov. Deoarece a pierdut meciul cu Otelul, Steaua va juca vineri in finala mica, impotriva uneia dintre celelalte doua echipe.

Steaua nu a inceput prea bine meciul, echipa noastra fiind condusa la un moment dat chiar cu 2 la 0. Din fericire, baietii s-au mobilizat la timp si au reusit sa egaleze. Au marcat atacantul Catalin Mirea si mijlocasul Cadolar Curt. Pentru Mirea, acesta este al treilea gol marcat in tot atatea meciuri pentru Steaua. Varful de 19 ani e intr-o forma de zile mari si pare tot mai bine infipt in atacul echipei ros-albastre.


Vine si Stangaciu!

O noua veste buna pentru Steaua si pentru suporterii stelisti. Dumitru Stangaciu, fostul nostru portar, component al Stelei Sevillene, a purtat discutii cu Marius Lacatus si si-a dat acordul pentru a deveni noul antrenor cu portarii al echipei militare.

Numarul legendelor ros-albastre care s-au intors acasa creste cu fiecare saptamana care trece. Stangaciu va veni alaturi de Lacatus, Ion Ion, Bumbescu si Iovan. Impreuna, ei vor munci pentru a readuce Steaua acolo unde ii este locul.

Bine ai revenit acasa, Dumitru Stangaciu!