Liga Fantastica Steaua Libera

Incepe Liga Fantastica Steaua Libera

Asa cum v-am anuntat in urma cu cateva luni, in acest an, comunitatea noastra va organiza un concurs de Fantasy Football pentru membrii sai. Pentru acest prim sezon, am selectat platforma Fantasy Premier League. Si cum sezonul 2017-2018 al Premier League va incepe peste o saptamana, astazi anuntam si startul Ligii Fantastice Steaua Libera.

Pentru a va inscrie, e destul sa intrati pe siteul oficial al Fantasy Premier League.  Acolo puteti sa va construiti o echipa, sa alegeti ce jucatori vreti si sa ii puneti ce nume vreti voi. Apoi, pentru a intra in Liga Fantastica Steaua Libera, trebuie sa urmati acesti pasi:

Apasati butonul Leagues -> Apasati butonul Create and join new leagues -> Apasati butonul Join a league – > Apasati butonul Join a private league.

Dupa acest ultim pas, va va aparea o casuta unde va trebui sa introduceti urmatorul cod: 124649-33292. 

Dupa introducerea codului, veti fi introdusi in liga. Liga Fantastica Steaua Libera este pentru toti cei care ne urmaresc. Are o singura regula: decenta. Echipele cu nume jignitoare la adresa Stelei sau a unor stelisti vor fi eliminate de catre admin si banate.

Acestea fiind spuse, va asteptam, ca sa fim cat mai multi, va uram succes si speram sa va distrati cat mai bine in acest prim sezon al Ligii Fantastice Steaua Libera.

Forza Steaua!