Steaua rapid

Steaua > Rapid, intotdeauna!

Cand brandul Steaua a fost evaluat la peste 57 milioane de euro, din foarte multe piepturi s-au auzit strigate de durere si frustrare. Putini erau dispusi sa accepte ca un brand romanesc poate fi asa valoros. Dar daca urletele de atunci ale dusmanilor vi s-au parut asurzitoare, stati sa vedeti ce va urma acum. Recent, brandul Rapid a fost evaluat la 406000 euro. O evaluare corecta, care arata din nou cat de puternica e Steaua.

Nimeni nu neaga vechimea clubului Rapid. Este, indiscutabil, unul dintre acele cluburi care dau gust sportului romanesc. Si a facut si performante, atat la fotbal cat si la alte sporturi. Doar ca aceste performante palesc cand sunt comparate cu realizarile Stelei. De aici si diferenta dintre cele doua branduri.

Brandul Steaua este de 141 de ori mai mare ca brandul Rapid. 

Totusi, 141 este o cifra mult prea mica. Steaua Bucuresti inseamna sute de medalii, de aur, argint si bronz, inseamna mii de titluri nationale si sute de cupe. Cel mai important, Steaua Bucuresti inseamna performanta la cel mai inalt nivel. Si amintim aici nu doar Cupa Campionilor Europeni, castigata de echipa de fotbal, in 1986, ci si medaliile de aur de la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale sau Europene, precum si cele doua Ligi ale Campionilor la handbal.

Aici e diferenta dintre Steaua si restul cluburilor sportive din Romania. Niciunul nu poate visa sa ajunga unde am ajuns noi. Niciunul nu poate pretinde ca a facut performanta adevarata. Doar Steaua a facut performanta adevarata. Si face in continuare. Chiar astazi, CSA Steaua Bucuresti a anuntat cucerirea a doua noi medalii, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Leonid Carp, canoe dublu 500 de metri, si Mihaela Lulea, paracanoe, au castigat medaliile de argint, respectiv de bronz.

Steaua Bucuresti este cel mai mare club sportiv din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa si din lume. Acest nume este si va fi mereu legat de performanta adevarata. Indiferent de sport, indiferent de competitie, Steaua trebuie sa castige. Pentru ca Steaua > toti ceilalti.