langa suporteri stelist steaua

Steaua se intoarce langa suporteri

Steaua s-a intors in fotbalul romanesc, iar suporterii vor sa fie langa ea. Din pacate, refacerea stadionului Steaua si regulile din Liga a IV-a au facut ca numarul de abonamente la meciurile militarilor sa fie limitat. Astfel, multi suporteri si-au facut griji ca nu vor putea vedea echipa pe viu. Astazi, insa, Steaua a venit si ea langa suporteri.

  • „Pot intra la meci si cei care nu au mai prins abonamente?”
  • „1000 de abonamente sunt prea putine.”
  • „Ce pot sa fac ca sa intru la meci?”
  • „Nu se poate face ceva ca sa vad si eu Steaua? Vin din strainatate!”

Acestea sunt doar cateva dintre mesajele pe care Steaua Libera le-a primit in aceasta saptamana. Suporterii stelisti din tara si din strainantate erau suparati ca nu vor putea vedea pe viu primul meci al Stelei, din acest sezon. Mai mult, Steaua a dat in aceasta dimineata un comunicat oficial, prin care isi cerea scuze si le explica suporterilor ca doar posesorii de abonamente vor putea intra la meciurile de acasa ale baietilor antrenati de Ion Ion. Parea ca nu se mai poate schimba nimic. Insa, exact cand nimeni nu se mai astepta, stelistii au primit o noua veste buna.



Asociatia Stelistilor 1947 a facut anuntul acum cateva ore. In urma unor discutii purtate cu sefii Stelei, acestia au reusit obtina inca 1000 de bilete pentru meciul cu AFC Venus, din prima etapa a Ligii a IV-a. Aceste bilete vor fi gratuite si se vor alatura celor 1000 de abonamente vandute deja. Astfel, Steaua va avea cel putin 2000 de suporteri alaturi de ea, la primul meci oficial de la reactivarea sectiei de fotbal.

„Steaua a arătat, din nou, că suporterii primează!” au declarat cei din Asociatia Stelistilor 1947, in anuntul facut azi. Adevar mai mare nu exista si e bine ca sefii Stelei au inteles asta si ca se straduiesc sa faca in asa fel incat suporterii sa poata fi langa echipa pe care o iubesc. De altfel, acestia au si promis in comunicatul dat in aceasta dimineata ca „pe viitor intenționăm să extindem gradenele, astfel ca mai mulți iubitori ai fotbalului să își poată încuraja echipa favorită de la fața locului.”

O echipa de fotbal e nimic fara suporterii sai. In schimb, o echipa care are suporterii cat mai aproape e invincibila.

„Asociatia isi doreste sa aduca Steaua mai aproape de suporteri. Acesta e doar un pas. Speram sa avem si mai multe realizari in lunile ce vor urma,” au declarat cei din Asociatia Stelistilor 1947.

 

Photo credit: Asociatia Stelistilor 1947