Steaua Bucuresti Venus Bucuresti

Steaua Bucuresti – Venus Bucuresti, 6-0 (3-0)

Steaua a pasit cu dreptul pe drumul de intoarcere spre varful fotbalului romanesc. Astazi, in prima etapa a editiei 2017-2018 a Ligii a IV-a, echipa militara i-a invins pe „diavolii negri”de la Venus Bucuresti. Scorul a fost un impresionant 6 la 0, pentru „militari”.

Steaua a folosit urmatorul prim 11:

23. Iancu – 2. Butoi, 4. Paduret, 20. Sitaru, 3. Grigore – 8.Curt, 21. Constantinescu, 16. Vilcea – 10. Predescu, 9. Mirea, 25. Zamfirescu

Rezerve: Chis, Chirila, Radu, Patranoiu, Olaru, Izvoranu, Turbatu

Antrenor: Ion Ion


Chiar daca a jucat pe un stadion improvizat, cu tribune si locuri improvizate, acele tribune au fost pline si au explodat odata cu fluierul de start al partidei. Cei peste 2000 de stelisti care s-au inghesuit la meci pentru a sustine Steaua au facut un spectacol de zile mari, cu cantece, steaguri si o coregrafie care a transmis un mesaj jucatorilor si antrenorilor imbracati in rosu si albastru, dar si intregii tari:

Uniti de o idee comuna, din nou in front impreuna!

Steaua Venus Bucuresti

Impinsi de la spate de suporteri, Steaua s-a instalat in jumatatea celor de la Venus Bucuresti inca de la inceput. In minutul 10 a venit si prima ocazie, sutul lui Constantinescu trecand pe langa bara. Dupa doar 2 minute, acelasi Constantiescu a trimis un nou sut de la distanta. Mingea a prins pamantul si a fost cu greu respinsa de portarul venusist in corner.

Daca Venus Bucuresti nu a inteles cat de aproape e pericolul dupa torpilele lui Constantinescu, s-au lamurit in minutul 15, cand tanarul Claudiu Zamfirescu nu i-a mai iertat. Era 1-0 pentru Steaua iar in cartierul Ghencea nu mai puteai auzi nimic de cantecele suporterilor stelisti.

Poate cel mai emotionant moment al partidei a venit in minutul 25, cand galeria a chemat „Fiara” la salut. Marius Lacatus a raspuns, spre bucuria tuturor celor prezenti, i-a salutat pe suporteri iar nivelul decibelilor a crescut din nou.

Doar cateva minute mai tarziu, in minutul 35, Alin Predescu a dus scorul la 2-0, marcand dupa o faza frumoasa, in care a driblat mai multi adversari. Pana la pauza, Steaua a mai marcat un gol, in minutul 38, prin acelasi Predescu, din penalty. Steaua Bucuresti – Venus Bucuresti, 3-0 dupa primele 45 de minute, iar meciul parea deja incheiat.

A doua repriza a inceput cu un gol stelist. Dupa ce a trimis cateva torpile catre poarta venusista in prima repriza, Ghita Constantinescu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, inscriind al patrulea gol al Stelei, in minutul 48. Tanarul mijlocas a marcat cu latul, simplu, de la marginea careului.

Imbracati in tricouri ros-albastre, asemanatoare cu cele ale Barcelonei, stelistii au dominat intreaga repriza secunda. Pana la final, au mai marcat 2 goluri, prin Predescu, tot din penalty, si Zamfirescu, care au facut tripla, respectiv dubla.

Scor final, Steaua Bucuresti – Venus Bucuresti, 6-0. 

Au marcat Predescu(3 goluri), Zamfirescu(2 goluri) si Constantinescu.

Steaua a inceput noul sezon cum nu se putea mai bine, cu un scor si un joc care o anunta drept favorita la promovare.


Suporterii au fost din nou la inaltime

asociatia stelistilor 1947

Suporterii stelisti au demonstrat din nou, daca mai era nevoie, ca sunt cei mai buni din tara. Si asta nu doar in tribune, unde au facut un spectacol superior chiar celui din teren. Stelistii din Asociatia Stelistilor 1947 s-au mobilizat si au reusit sa transmita meciul in direct, lucru nereusit de „profesionistii” de la DigiSport.

Mai mult, cei din Asociatie au tiparit si impartit un frumos program de joc, aratand ce inseamna sa pui sufletul in ceea ce faci. Programul este cu mult superior oricaror alte programe tiparite pana acum in Romania si impartite la meciurile Ligii 1.

Felicitari, baieti! Si sa o tineti tot asa.

Mai jos, puteti urmari o bucatica din spectacolul oferit de fanii stelisti in Ghencea.