digisport

DigiSport, ce rusine!

Ieri am fost informati ca au loc lucruri necurate la DigiSport. Am scris un articol. La cateva ore dupa publicarea articolului, am fost contactati de un reprezentant al postului respectiv, care a dorit sa spuna si partea lor. Am fost de acord si i-am acordat un drept la replica. Am considerat totul drept un foarte mare pas inainte, o apropiere a unei televiziuni fata de suporteri. Ne-am inselat.

Nu credeam ca, la nici 24 de ore de la acel interviu, DigiSport ne va arunca un scuipat drept in obraz. Poate ca pare exagerat, insa exact asta s-a intamplat.

DigisportIn timp ce Steaua juca meciul cu CS Progresul 2005, cei de la DigiSport au publicat pe pagina lor un articol in care spuneau ca meciul s-a terminat si ca scorul final a fost 7-0. In acel moment, meciul nu era terminat. Era de abia prima repriza.

Am incercat sa-l contactam pe domnul Sai, insa acesta nu ne-a raspuns. Ceea ce se intampla la DigiSport e foarte ciudat. Putem intelege de ce au ales sa publice o asemenea stire. Au vrut sa fie primii care au scris despre victoria Stelei la un scor asa mare. Au vrut sa atraga oameni pe site-ul lor. Totusi, de ce au mintit ca meciul s-a terminat, cand era clar ca mai este o repriza?

Puteau la fel de bine sa spuna ca scorul era 7-0 la pauza si sa actualizeze stirea mai tarziu. De altfel, au si actualizat stirea. Insa au facut-o gresit. Au preluat scorul trecut pe pagina Asociatiei Stelistilor 47, scor care nu fusese actualizat in totalitate, si au trecut 13-0 ca scor final. In cele din urma, au reusit sa ajunga la scorul corect, 15-0. Insa paguba era produsa. DigiSport a demonstrat din nou ca noi, iubitorii sportului, suntem pentru ei doar niste cifre, niste vaci de muls (as fi zis oi, daca era vorba de FC Fcsb) pe care ei sa le exploateze pana la epuizarea totala.

Nu, stirea data de cei de la DigiSport nu e o insulta chiar atat de mare. Dar este o dovada de lipsa de respect. Din orice directie ai privi, asta este. Lipsa de respect fata de noi, clientii lor. Lipsa de respect scoasa in evidenta si de faptul ca astazi nu au trimis nicio camera la meciul Stelei. Cel putin noi nu i-am vazut.

Ce urmeaza acum? Speram ca DigiSport sa isi recunoasca greseala si sa isi ceara scuze, atat fata de clubul Steaua, cat si fata de suporterii stelisti. Poate ca de data asta vor gasi destul timp liber pentru un comunicat de presa.

Meciurile Stelei pot fi transmise la TV

Dupa interviul de ieri, multi oameni ne-au intrebat daca meciurile Stelei pot fi transmise. Am vorbit cu un expert in domeniu, angajat al TVR. Acesta ne-a asigurat ca meciurile echipei noastre pot fi transmise. E nevoie doar de ceea ce el a numit „practicabile”, adica o schela speciala, pe care sa fie puse camerele. Cu aceasta schela, care poate fi construita rapid, intr-o singura zi, si cu un car mic de stiri, precum cele pe care le vedeti la mitinguri, toti stelistii din tara pot urmari in direct meciurile Stelei.

Mingea e acum la cei de la AMFB si cei din clubul Steaua. Asteptam, asadar, cu foarte mare interes rezolvarea acestei probleme. Pentru stelisti si pentru Steaua!