Sponsor Steaua Bani

Steaua face bani. Ce surpriza!

Ziaristii din Romania tocmai au aflat ca Steaua face bani. Ce surpriza! Adeptilor tolontani sau mironici nu le vine sa creada. Chiar si acum se freaca de zor la ochi si se intreaba: „Oare e posibil!?” Da, e posibil. Steaua face bani, pentru ca Steaua este cel mai puternic brand sportiv din tara. Sau nu o stiati nici pe asta?

De stiut o stiau, cu siguranta. Altfel nu s-ar fi dat peste cap ca sa-i minta pe romani ca echipa lui Becali e Steaua. Ceea ce nu e. Acea echipa a folosit ilegal numele Steaua si marca Steaua, a facut o gramada de bani de pe urma acestei activitati ilegale si ar vrea sa faca si in continuare. Doar ca „generalii” rai au reactivat sectia de fotbal a Stelei. Si, acum, FC Fcsb risca sa nu mai faca bani la fel de multi. Sau chiar sa nu mai faca deloc.

Locotenent-colonelul Talpan a fost si este injurat in ultimul hal pentru ca si-a facut treaba. Iar acum se vede destul de bine ca doar asta a facut. Nu a facut nimic la comanda vreunui general, nu a fost papusa vreunui politician corupt. Doar si-a facut meseria. Ca sef al departamentului juridic al CSA Steaua Bucuresti, acesta s-a asigurat ca nicio alta entitate nu se foloseste de brandul Stelei ca sa faca bani care, in mod normal, i s-ar cuveni chiar clubului nostru. A castigat pana acum toate procesele si, la anul, il va castiga si pe cel prin care Steaua ii cere FC Fcsbului sa plateasca prejudiciul de 37 milioane euro.

Cand a aparut in presa stirea cum ca Steaua cere despagubiri de la FC Fcsb, oile si presa au explodat. „Cum sa ceara 37 de milioane?! Brandul Realului nu valoreaza atat. Cum sa fie brandul Stelei atat de valoros?!” Asa urlau oile la momentul respectiv.



Ei, bine, uite ca brandul Stelei chiar e atat de valoros. Echipa noastra a semnat recent contracte cu cativa sponsori care ii vor da intre 90 de mii si 115 mii de euro pe an. Acestea sunt sumele pe care le-a spus presa. Din sursele noastre, noi am aflat ca suma ar fi chiar mai mare, mai aproape de acel prag de 150 de mii de euro, adica bugetul Stelei in acest sezon. Asadar, Steaua Bucuresti nu este doar cel mai mare brand sportiv din tara, ci si o afacere exceptionala.

Imi asum cuvantul „exceptional”, chiar daca e unul foarte mare. Pentru microbistii romani, experti in tot ceea ce inseamna fotbalul, poate ca aceasta suma nu spune foarte multe. Poate ca unii se vor tavali pe jos cand vor auzi. Oile cu siguranta o vor face. Dar aceste persoane ignora un aspect foarte important. Steaua a obtinut peste 100 de mii de euro din sponsorizari JUCAND IN LIGA A PATRA! Sa ridice mana si celelalte echipe care se pot mandri cu o asemenea performanta. Nu? Nimeni. Ce surpriza!

Da, prieteni, Steaua face bani. Are peste 100 de mii de euro in Liga a IV-a. Cand va promova, mai multi sponsori vor veni langa echipa. In Liga a III-a va strange cu siguranta 300 de mii de euro. Poate chiar mai mult, poate 500 de mii. In Liga 2 sumele vor creste si mai mult, poate chiar pana la 1 milion de euro. Iar in Liga 1, unde exista si posibilitatea de a juca in cupe europene, pe un stadion nou-nout, de 30 de mii de locuri… the sky’s the limit, cum zic americanii.

Asteptam, asadar, articolele Mariei Andries, ale lui Mironica sau Tolo, ca sa ne spuna baietii astia cum echipa de fotbal a Stelei ii provoaca pierderi usturatoare statului roman.