Steaua Bucuresti - V.K. Soccer

Avancronica: Steaua Bucuresti – V.K. Soccer – Cupa Romaniei

Cu fiecare meci care trece, programul Stelei devine din ce in ce mai incarcat. De la startul sezonului si pana acum, baietii lui Ion Ion au jucat, in medie, cate o partida la fiecare 4 zile. Au fost in total sapte meciuri. Iar, acum, militarii se pregatesc pentru al optulea. Marti, 3 octombrie, acestia vor juca impotriva echipei ACS V.K. Soccer, in Cupa Romaniei.

Acesta va fi al doilea meci de Cupa Romaniei pe care stelistii nostri il joaca in acest sezon. Luna trecuta, baietii lui Ion Ion au trecut cu scorul de 28-0, de echipa Benfica Noua Generatie. La fel ca Benfica NG, ACS V.K. Soccer joaca si ea in liga a cincea. Echipa a fost infiintata in 2012, cu scopul de a le oferi copiilor si tinerilor posibilitatea de a face sport si de a juca fotbal. De altfel, V.K. Soccer are urmatorul motto: Sport pentru trup si suflet. De-a lungul timpului, echipa bucuresteana a jucat in ligile a patra si a cincea, si se mandreste cu castigarea „Cupei Regelui”, in 2013.

Meciul Steaua Bucuresti – V.K. Soccer va avea loc maine, 3 octombrie, de la ora 14.00. Steaua va fi gazda. Abonatii vor putea intra la meci pe baza abonamentelor. Pentru cei care nu au abonamente, pretul unui bilet este de 10 lei.

In meciul cu Benfica Noua Generatie, antrenorul Ion Ion a trimis pe teren  echipa din care au lipsit multi din titularii obisnuiti. E de asteptat, astfel, sa procedeze la fel si in meciul cu V.K. Soccer. Pentru Steaua, acesta va fi al optulea meci in 33 de zile. Asadar, o mica pauza va fi cu siguranta benefica pentru acei fotbalisti folositi mai des in acest sezon. Din intreg lotul stelist, doar fundasul Razvan Prodan este momentan indisponibil. Toti ceilalti jucatori sunt apti de joc.

Forza Steaua!