progresul spartac steaua bucuresti 0-3

Progresul Spartac II – Steaua Bucuresti, 0-3 (0-2)

In etapa cu numarul 11, din sezonul 2017-2018, al Ligii a IV-a, Steaua Bucuresti a intalnit echipa a doua a celei de-a doua echipe cu numele Progresul. Este vorba despre Progresul Spartac II, echipa pe care Steaua a invins-o cu scorul de 3-0.

Ion Ion a trimis pe teren urmatorul prim unsprezece:

22. Horia IANCU(Cpt.) – 25. Claudiu ZAMFIRESCU, 4. Ştefan PĂDUREȚ, 20. Bogdan SITARU, 3. Andrei GRIGORE — 26.Răzvan ZECIU, 21. Ghiță CONSTANTINESCU, 8 Cadolar CURT, 16. Adrian VÎLCEA, 15. Mihai OLARU– 9. Cătălin MIREA


Fara fundasul dreapta, Mihai Butoi, care va lipsi pentru urmatoarele 6 luni, din cauza unei accidentari grave, suferite in meciul cu Academia Rapid, si fara golgeterul Predescu, odihnit, Steaua a inceput jocul in forta. Militarii au deschis scorul rapid, in minutul 13, prin Catalin Mirea. Masivul atacant stelist a pus o contra la o minge degajata gresit de portarul advers, mingea ducandu-se direct in poarta. Acelasi Mirea a facut 2-0 in minutul 21, impingand in poarta o minge respinsa in fata de portarul Progresului Spartac, dupa un sut de la distanta trimis de un mijlocas stelist.

E important sa notam faptul ca, desi, pe hartie, Steaua a jucat cu Progresul Spartac II, adversarii nostri de astazi au folosit in primul 11 jucatori de la prima echipa, din Liga a III-a. Asadar, putem sa ne bucuram. Steaua are chiar acum, in Liga a IV-a, o echipa capabila sa faca fata in sau chiar sa castige Liga a III-a.

Mai mult, conform surselor noastre, un anumit individ care controleaza o anumita echipa din Liga 1 le-a promis si le promite adversarelor Stelei prime, pentru a-i incurca pe ros-albastri. Din fericire, stelistii s-au impus de fiecare data, in ciuda tuturor acestor „promisiuni”. Si, cu siguranta vor continua sa faca la fel pana la sfarsitul sezonului.

La pauza, Steaua a intrat la cabine cu un avantaj de doua goluri pe tabela si in aplauzele a aproape 250 de suporteri stelisti, care au umplut stadionul Progresului. Din pacate, doar 250 de suporteri au putut asista la meciul dintre Steaua si Progresul Spartac II. Deoarece stadionul Progresului este unul mic, doar 250 de bilete au fost scoase la vanzare, multi suporteri stelisti nereusind sa intre si ramanand sa priveasca meciul din afara stadionului. Insa, cei care au intrat au avut grija sa creeze o atmosfera incredibila, cantand aproape fara oprire, din primul si pana in ultimul minut.

In repriza secunda, stelistii au ridicat piciorul de pe pedala de acceleratie, multumindu-se cu scorul de pe tabela. Chiar si asa, au reusit sa mai marcheze un gol, pe final, prin mijlocasul Cadolar Curt. Progresul Spartac II – Steaua Bucuresti s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru ros-albastri.

Progresul Spartac II – Steaua Bucuresti, 3-0

Au marcat pentru Steaua:

Catalin Mirea – in minutele 13 si 21.

Cadolar Curt – in minutul 83.