pro tv

Nu a fost scapare, ci dezinformare

In aceasta saptamana, Consiliul National al Audiovizualului a amendat PRO TV cu 10 mii de lei, pentru difuzarea unei reclame in care casa de pariuri Net Bet mintea ca este sponsorul Stelei Bucuresti. Nu a fost adevarat, iar PRO TV a platit. Astazi, televiziunea a publicat primul mesaj prin care isi informa publicul in legatura cu decizia CNA.

Mesajul din poza principala a acestui articol reprezinta o noua victorie pentru suporterii stelisti. Acestia au refuzat sa accepte insulta celor de la PRO TV, s-au mobilizat, i-au reclamat la CNA si le-au aratat ca nu televiziunile fac legea. Din pacate, amenda de 10 mii de lei nu e una care sa dea batai de cap postului TV. Dar asta nu e o problema. Important este ca PRO TV a fost obligat sa recunoasca ca a dezinformat.



Si da, PRO TV a dezinformat. Au mintit ca le-a scapat. Au mintit ca nu s-au obisnuit cu schimbarea. In fata CNA-ului au mintit. Pentru ca ei stiu foarte bine ca FC Fcsb nu e Steaua. Insa la fel de bine stiu ca doar Steaua atrage. PRO TV a cheltuit bani buni pentru a achizitiona dreptul de a transmite Europa League. A face acum reclama unor meciuri precum FC Fcsb vs. Hapoel sau FC Fcsb vs. Plzen e un risc prea mare, care s-ar putea sa nu aduca profitul mult dorit.

Asadar, banii sunt motivul pentru care PRO TV a dezinformat si continua sa dezinformeze. Cat timp FC Fcsb va juca in Europa League, intreg trustul PRO va continua sa-i spuna Steaua, in speranta ca banii pe care-i va face din reclame vor fi destui pentru a plati atat investitia cat si amenzile.

Aici intervenim noi. Este de datoria noastra, ca stelisti, sa continuam sa facem reclamatii impotriva acestor incercari de dezinformare. Steaua nu e jucaria nimanui si nimeni nu are voie sa-si bata joc de ea. Daca amenda de 10 mii de lei nu a fost destul ca sa-i invete minte pe cei de la PRO TV, poate ca urmatoarea, mai mare, va reusi. Daca nu, urmatoarea. Si urmatoarea dupa ea. Pana cand nu va mai avea loc nicio scapare.