ssc farul constanta

Becali continua sa evacueze suporterii. De data asta, fanii Farului

Mai multi suporteri ai Farului au facut astazi deplasarea la Bucuresti, pentru a sustine echipa lor, SSC Farul Constanta, in meciul de Liga a III-a cu SC FC Fcsb 2. Insa, pentru ca au scandat impotriva lui Becali, acestia au fost evacuati din baza FC Fcsbului, din Berceni.

Mai tineti minte cand Becali invoca dreptul la libera exprimare si urla ca nimeni nu-i poate interzice sa vorbeasca si sa spuna ce vrea? Ei bine, se pare ca dreptul acesta il vrea doar pentru el. Pentru ca Becali nu accepta ca si alti oameni sa isi exprime ideile.

La meciul dintre FC Fcsb 2 si SSC Farul, meci in care constantenii i-au zdrobit pe fcsbisti cu 4-1, suporterii oaspetilor au fost evacuati pentru ca au protestat impotriva lui Becali si pentru ca au vrut sa afiseze un steag pe care scria „Fcsb nu e Steaua”. Mai mult, conform ProSport, se pare ca fcsbistii au chemat chiar si jandarmii, pentru a-i intimida pe constanteni.



In 2017, intr-un fotbal unde suporterii nu mai vin la stadioane, asa se comporta un club care se vrea a fi de elita. Exista oare ceva mai rusinos si mai rautacios?

Trist e faptul ca acest incident va trece neobservat. Pana acum, doar ProSport a scris despre el, cateva cuvinte. Gazeta il ignora in totalitate, preferand sa publice articole in care incearca sa spele imaginea unui fotbalist mediocru si plangacios. In anul 2017, in Romania nu mai ai voie sa spui adevarul. Dar nu e nicio problema daca minti la TV.

In incheiere, dorim sa le multumim fratilor de la Farul pentru ca au fost si raman alaturi de noi. Ne pare rau ca nu ati apucat sa urmariti in intregime meciul echipei voastre favorite, dar macar mesajul a fost transmis si si-a atins tinta. Iar Farul a umilit oile si e pe locul 1 in Liga a III-a. Pana la urma, a fost o zi buna.