cupa romaniei steaua bucuresti cs progresul 2005

Avancronica: Steaua Bucuresti – CS Progresul 2005 – Cupa Romaniei

Dupa cele doua puncte pierdute nemeritat in meciul cu AFC Asalt, elevii lui Ion Ion vor avea ocazia sa se razbune pe cei de la CS Progresul 2005, intr-un meci care va conta pentru turul 3 al Cupei Romaniei.

Aceasta va fi a doua intalnire intre cele doua echipe din acest sezon. In primul meci, jucat in acest tur al Ligii a IV-a, Steaua Bucuresti s-a impus cu scorul de 15-0. In acel meci, pentru CS Progresul 2005 a jucat si fostul stelist Marian Aliuta, ajuns astazi la varsta de 39 de ani.

Desi poarta numele „Progresul”, viitoarea noastra adversara nu este adevarata echipa Progresul Bucuresti, fiind infiintata de abia in 2005. In acest moment, ea ocupa locul 11 in Liga a IV-a bucuresteana, cu doar 13 puncte.


Echipa probabila a Stelei

Fundasii Mihai Butoi si Razvan Prodan cu siguranta nu vor face parte din lotul pentru meciul de cupa, din cauza accidentarilor. Lor li se va alatura si golgeterul echipei, Alin Predescu, care a fost eliminat in meciul contra celor de la AFC Asalt. E astfel posibil ca Ion Ion sa trimita pe teren o echipa formata din fotbalisti care au jucat mai putin in acest sezon.

La ultimul meci de cupa, contra celor de la VK Soccer, Steaua a folosit urmatorul prim 11:

1. Claudiu Chiș – 6. Mihai Lolescu, 17. Robert Chivu, 23. Sergiu Chirilă, 5. Eduard Radu – 19. Alin Turbatu, 18. Adrian Dorobanțu, 15. Mihai Olaru, 26. Răzvan Zeciu – 11. Junior Măcriș, 28. Alexandru Izvoranu

Aceasta s-ar putea sa fie echipa pe care o vom vedea si maine.

Meciul de cupa contra celor de la CS Progresul 2005 este programat maine, 7 noiembrie, de la ora 13.00. Acesta va avea loc pe Terenul 5, din complexul sportiv Steaua. Biletele vor fi puse in vanzare cu doua ore inainte de inceperea meciului. Pretul unui bilet este de 10 lei. Posesorii de abonamente le vor putea folosi pentru a intra la meci.

Forza Steaua!