as romprim steaua

AS Romprim – Steaua Bucuresti, 0-9(0-5) – Am terminat turul pe primul loc!

Turul de campionat al sezonului 2017-2018 a trecut la fel de repede ca un gand. Astazi, 25 noiembrie, in etapa cu numarul 15, Steaua a intalnit echipa AS Romprim. Militarii au invins si de data aceasta, marcand o caruta de goluri, si au terminat turul pe primul loc.

Steaua a inceput cu urmatorul 11:

1. Claudiu Chiș – 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru(Cpt.), 3. Andrei Grigore – 21. Gheorghiță Constantinescu, 16. Adrian Vîlcea, 8. Cadolar Curt – 26 Răzvan Zeciu, 10. Andrei Predescu, 9 Cătălin Mirea




Putem spune ca Steaua a inceput meciul de la scorul de 2-0. Desi AS Romprim a avut prima ocazie, militarii au deschis primii scorul, in minutul 10. Golgeterul Predescu a transformat perfect o lovitura libera, inscriind in poarta celor de la AS Romprim. Trei minute mai tarziu, tabela s-a schimbat din nou. Predescu i-a pasat lui Mirea, iar inaltul atacant stelist si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor.

Stiind ca au nevoie de o victorie la cel putin 4 goluri diferenta pentru a trece pe primul loc, Steaua a continuat sa atace. In minutul 21, Predescu a fost faultat in careul celor de la AS Romprim si arbitrul a dat penalty. Acelasi Predescu a batut si a facut 3-0.

Si a venit si cel mai asteptat gol, cel de 4-0. A venit in minutul 25. Mijlocasul Adrian Vilcea a marcat cu un vole din careu si a aruncat tribunele in aer. Cei peste 1500 suporteri stelisti prezenti la meci au urlat de fericire, cantand ”Cine e pe primul loc? Steaua eeee!!!”

E important sa amintim faptul ca, desi a jucat in Ghencea, Steaua a fost oaspete in aceasta etapa. Meciul ar fi trebuit sa se joace pe stadionul celor de la AS Romprim. Insa acesta nu a primit aprobarile necesare pentru a primi spectatori. Asadar, dupa interventia Asociatiei Stelistilor 1947, cele doua cluburi s-au inteles ca meciul sa se joace in Ghencea, pentru ca suporterii sa poata fi langa echipa, la ultimul joc din acest an.

Scorul de 4-0 a fost destul pentru ca Steaua sa treaca pe primul loc in clasament, insa nu a fost destul si pentru elevii lui Ion Ion. Presiunea nu a incetat si golul cu numarul 5 a venit si el, in cele din urma. A marcat Catalin Mirea, in minutul 39, dupa ce a preluat in careu o centrare venita de pe dreaptadan mi. La fel ca Predescu, celalalt marcator important al Stelei, si Mirea a aratat o forma foarte buna in ultimele etape. Scorul nu s-a mai schimbat pana la pauza. Astfel, dupa primele 45 de minute, Steaua conducea echipa AS Romprim cu scorul de 5-0.


Steaua AS Romprim, muscalu, amfb, peluza sudSuporterii stelisti prezenti la meci au fost din nou la inaltime, asigurandu-se ca in tribune are loc un spectacol la fel de frumos ca cel din teren. Mai mult, acestia au declarat razboi celor de la AMFB, atacandu-i, pentru musamalizarea cazului Muscalu.

Repriza secunda nu a pornit la fel de furtunos ca prima, insa golurile au continuat sa curga in poarta celor de la AS Romprim. Catalin Mirea a facut hat-trick-ul in minutul 55, marcand din careu, cu un sut la coltul lung. 6-0 pentru Steaua. Si tot Mirea a dus scorul la 7-0, marcand al patrulea sau gol al meciului, in minutul 57, din pasa lui Zamfirescu.

A fost cu siguranta meciul inaltului Catalin Mirea. Atacantul stelist a fost de neoprit in aceasta partida, dand dovada de foarte multa implicare si seriozitate. S-a batut, a facut pressing si a semanat teroare in defensiva adversa. In minutul 62 a marcat din nou, dupa ce a scapat singur cu portarul celor de la AS Romprim, pe care l-a driblat scurt, ducand scorul la 8-0 pentru Steaua. Iar Cadolar Curt a facut 9-0, trei minute mai tarziu.

Predescu putea sa faca 10-0 in minutul 80, insa sutul sau a trecut pe langa poarta. Desi a inscris ”doar” doua goluri in acest meci, Predescu a fost si el unul dintre cei mai buni de pe teren. Tehnica superba, viteza, pasele precise si driblingurile l-au facut si pe el un pericol permanent pentru AS Romprim.

Desi suporterii au cerut si al zecelea gol si chiar daca Steaua a avut o gramada de ocazii in ultimele 10 minute ale meciului, scorul a ramas neschimbat. AS Romprim – Steaua Bucuresti s-a terminat 0-9. Baietii lui Ion Ion au urcat pe prima pozitie in clasament, acolo unde le si este locul. Au fost cea mai buna echipa in acest tur de campionat. In 15 meciuri, militarii au marcat nu mai putin de 79 goluri, primind doar 3. Au castigat 13 meciuri si au terminat doar doua la egalitate. Sunt neinvinsi in acest sezon.

Felicitari, baieti! Forza Steaua!

AS Romprim – Steaua Bucuresti, 0-9

Pentru Steaua au marcat:

  • Alin Andrei Predescu, in minutele 11 si 21.
  • Catalin Mirea, in minutele 13, 39, 55, 57 si 62 .
  • Adrian Vilcea, in minutul 25.
  • Cadolar Curt, in minutul 65.