cupa romaniei steaua bucuresti afc asalt

Avancronica – Cupa Romaniei: Steaua – AFC Asalt – Ultimul meci oficial al anului

Steaua Bucuresti a terminat turul de campionat al sezonului 2017-2018 pe primul loc, insa baietii lui Ion Ion nu vor intra inca in vacanta. Inainte de a se bucura de o pauza pe care o merita pe deplin, ros-albastrii mai au de dat un test, unul destul de important. Miercuri, 29 noiembrie, acestia vor juca impotriva celor de la AFC Asalt, in Cupa Romaniei.

Steaua are o revansa de luat in acest meci, AFC Asalt fiind una din cele doua formatii care au reusit sa-i fure puncte Stelei. Intr-un meci jucat la inceputul acestei luni, echipa fondata in 2016 a reusit sa scoata un 1-1 chiar pe terenul Stelei. Meciul a fost unul dur si plin de tensiune. Cei de la AFC Asalt s-au aparat fara oprire timp de 90 de minute si au inscris un gol norocos, de la mijlocul terenului.

Cele doua puncte nu sunt o pierdere foarte mare. Ele nu ar fi influentat cu nimic clasamentul. Insa Steaua e obligata sa-si puna la respect toti adversarii. Maine, echipa condusa de pe margine de Ion Ion si Marius Lacatus va putea sa isi ia revansa si, in ochii suporterilor, sa recupereze punctele pierdute. Loc pentru greseli nu exista, deoarece doar invingatoarea trece mai departe, in faza urmatoare a Cupei.




Fiind ultimul meci din acest an si unul important pe deasupra, e pozibil ca Ion Ion sa foloseasca echipa standard:

22. Horia IANCU(Cpt.) – 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore – 21. Gheorghiță Constantinescu, 16. Adrian Vîlcea, 8. Cadolar Curt – 26 Răzvan Zeciu, 10. Andrei Predescu, 9 Cătălin Mirea

La ultimul meci jucat in Cupa Romaniei, stelistii au reusit sa treaca de Progresul 2005 doar dupa executarea loviturilor de departajare. Sa speram ca, la meciul cu AFC Asalt, nu se va ajunge din nou aici.

Meciul Steaua Bucuresti – AFC Asalt va avea loc miercuri, 29 noiembrie, de la ora 13.00. Acesta se va juca pe terenu 5, din complexul sportiv Steaua.

Forza Steaua!