Iordanescu

Puiu Iordanescu il da si el de gol pe Becali: „A zis ca va recupera tot ce are de recuperat, sigla, palmares…”

Prezent la emisiunea Tribuna Zero, de la Europa FM, Puiu Iordanescu l-a dat si el de gol pe Becali, declarand ca acesta nu detine palmaresul Stelei si nici Steaua.

„Vă mărturisesc ceea ce mi-a spus Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB mi-a spus că el crede şi speră că mai devreme sau mai târziu va ajunge la o înţelegere cu armata. Va recupera tot ce are el de recuperat, siglă, palmares şi tot ce a implicat acest scandal. Mi-e greu să fac o afirmaţie, nu sunt implicat, nu am nicio legătură cu FCSB şi evit să fac mai multe comentarii”, a declarat Anghel Iordănescu.





Fostul mare mijlocas stelist este un apropiat de-al lui Becali, incercand sa fie neutru in scandalul dintre echipa acestuia si Steaua. Cu toate acestea, Puiu Iordanescu l-a dat de gol. Nu ne indoim ca Becali incearca sa puna din nou mana pe cel mai important brand sportiv din Romania. Stadioanele goale, lipsa de performante importante si, cel mai important, castigurile tot mai mici il fac sa planga dupa vremurile cand se lauda ca detine cea mai mare echipa de fotbal din Romania. Insa acele vremuri nu se vor mai intoarce niciodata.

Pentru a putea macar sa se inscrie la orice negociere cu clubul Steaua, Becali si echipa sa, Fotbal Club Fcsb, trebuie intai sa plateasca prejudiciul provocat prin utilizarea abuziva a brandului Steaua timp de mai bine de 10 ani. In acest moment, valoarea prejudiciului e de 37 de milioane de euro, bani pe care Becali nu ii are. Astfel, e greu de crezut ca dorinta fostului puscarias se va indeplini vreodata. Becali ar avea o sansa mai mare sa ajunga la o intelegere pentru folosirea marcii Steaua daca si-ar face o echipa noua, insa aceasta ar trebui sa o ia de la 0.

Cu fiecare zi ce trece, tot mai multe dovezi arata ca echipa lui Becali nu detine palmaresul Stelei. In ultimele saptamani, Liga Profesionista de Fotbal a recunoscut ca marca include palmaresul. In acelasi timp, a recunoscut ca CS Universitatea Craiova este adevarata Universitatea Craiova, echipa lui Balaci si Cartu. Dat fiind acest precedent, e doar o chestiune de timp pana cand FRF si LPF vor face modificarile necesare si in carul FC Fcsbului, echipa infiintata in 2003. Nu ne indoim, insa, ca cele doua vor incerca sa amane cat mai mult actualizarea palmaresului echipei lui Becali.