Suporterii sunt singurii care chiar muncesc pentru Steaua

Suporterii sunt singurii care chiar muncesc pentru Steaua

Talpan i-a batut pe cei de la FC Fcsb in sala de judecata, dar razboiul dintre Steaua si echipa lui Becali nu s-a desfasurat doar acolo. Din sala de judecata, acesta a sarit in presa, apoi la TV, apoi pe Facebook, pe Google si in multe alte locuri. Din pacate, Talpan a fost obligat sa ramana doar in fata judecatorilor, sefii clubului Steaua interzicandu-i sa se implice si in alte parti. Insa, daca sefii clubului au ales sa ignore abuzurile facute de cei de la FC Fcsb, suporterii stelisti nu au dormit. Acestia s-au mobilizat si au reusit sa convinga CNA-ul sa amendeze posturile care prezinta FC Fcsb drept Steaua Bucuresti. Iar asta nu e tot. Recent, acestia au inregistrat doua noi victorii in lupta cu FC Fcsb.




Prima vine de pe Google, acolo unde FC Fcsb nu mai este numita Steaua Bucuresti. Totul a inceput acum cateva saptamani, dupa ce un suporter stelist a explicat ce pot face toti ceilalti suporteri pentru a informa motorul de cautare ca rezultatele pe care le afisa erau gresite. Astazi am observat ca Google si-a actualizat informatiile. Echipa lui Becali nu mai este numita Steaua, ci FCSB. Sigur, inca e prezentata cu sigla Stelei, dar asta e o problema care va fi si ea rezolvata in timp. Deja, intreaga Romanie stie ca echipa lui Becali nu are voie sa foloseasca acea emblema.

O alta victorie, chiar mai importanta, a venit de pe „frontul” Facebook, acolo unde chiar pagina FC Fcsbului a afisat o poza in care, pentru prima data in istorie, folosea chiar numele sau, adica „Fotbal Club Fcsb”. Respectiva pagina inca este plina de poze unde apar numele „Steaua” sau „Steaua Bucuresti”, dar aparitia acestei poze noi ne arata ca ceva s-a intamplat. Se poate ca totul sa fie rezultatul plangerilor facute de fanii stelisti pe Facebook, dar se poate si sa fie un rezultat al interventiei sefilor Stelei. In ultimele zile, stelistii au reactionat puternic in urma publicarii unor stiri care spuneau ca cei de la FC Fcsb incearca sa se impace cu Steaua, pentru a recastiga marca si numele. Ca urmare a acestor reactii, insusi colonelul Petrea a dat ieri un comunicat in care a explicat ca o astfel de intelegere e imposibila si ca nimeni din interiorul clubului sportiv nu a discutat despre ea cu vreun reprezentant de-al FC Fcsbului.

„De obicei, nu comentez ceea ce declara in speta, aici, domnul Anghel Iordanescu sau domnul Stoichita. Nu stiu intre cine s-ar fi purtat genul asta de discutii, de fuziuni si asa mai departe. Asa cum am declarat intotdeauna, noi suntem Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Noi nu fuzionam cu nimeni. Noi suntem proprietarii de drept ai marcii Steaua Bucuresti, avem drumul nostru si ne dorim sa continuam mai departe. Avem niste obiective de indeplinit si vrem sa mergem sa le indeplinim. Eu nu am participat la alte discutii,” a spus colonelul Petrea.

Oricum ar fi, cu siguranta totul a plecat de la suporterii stelisti.




Suporterii stelisti s-au mobilizat exceptional in aceste ultime luni, demonstrand ca sunt cei mai buni din tara. Pe langa interventiile la CNA si cele mentionate mai sus, acestia au achizitionat in timp record toate abonamentele la meciurile Stelei si, prin Asociatia Stelistilor 1947, chiar au reusit sa devina sponsori ai echipei militare.

Un club sportiv care are parte de asemenea suporteri chiar se poate considera binecuvantat. Si sa stiti ca aceste cuvinte sunt adevarate. Nu e nimic inflorit aici. Daca nu ma credeti, va invit sa va uitati un pic la suporterii celor de la FC Fcsb, echipa care se lauda ca e cea mai iubita in Romania. Suporterii lor dau insa dovada de o incompetenta crasa. Dupa ce s-au imbracat in tricourile dinamovistilor, dupa ce le-au facut cainilor o coregrafie chiar pe Mall Arena, casa FC Fcsbului, dupa multe alte umilinte, acestia s-au facut din nou de rusine, la meciul dintre Fotbal Club Fcsb si FC Lugano. La acest meci, oile, asa cum sunt cunoscuti suporterii celor de la FC Fcsb, au incercat sa afiseze un drapel al Romaniei. Doar ca l-au afisat invers. Niste patrioti de prima mana!

oile prsa suporterii fc fcsb