bota

Un nou „Becali”, Pompiliu Bota, vrea sa se bata cu Talpan. Pentru ca primul a avut atat de mult succes

Microbistii din Romania au aflat pentru prima data de Pompiliu Bota in aceasta saptamana. Un individ dubios, condamnat la puscarie pentru evaziune fiscala si pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat, acesta incearca acum sa-si faca un pic de imagine pe spatele Stelei Bucuresti. Bota intentioneaza sa inregistreze marca Steaua la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala si se lauda ca ii va oferi marca lui Becali. De asemenea, acesta se pare ca a pornit un razboi personal cu locotenent-colonelul Florin Talpan.

Daca ieri inca mai aveam dubii, azi stim sigur ca Pompiliu Bota nu e altceva decat un Becali in miniatura. Ne-a lamurit chiar el, printr-un interviu dat in Gazeta Sporturilor. Evident ca Gazeta Sporturilor, nicio surpriza aici. Pentru un click in plus, oamenii lui Tolo au aruncat rapid un titlu bombastic: EXCLUSIV Talpan și-a găsit nașul.




Dupa al cincisprezecelea proces castigat impotriva lui Becali si a oamenilor sai, noi am pierdut sirul victoriilor lui Talpan. Te-ai gandi ca un om cu un palmares asa bogat este favorit in confruntarea cu un nou venit. La Gazeta, insa, lucrurile stau diferit. Oricate „meciuri” ar castiga Talpan, baietii lui Tolo il vor vedea intotdeauna pe Becali ca favorit. Mai ales acum, ca vin sarbatorile si toata lumea are nevoie de o prima frumoasa.

Din fericire, Pompiliu Bota se da singur de gol in interviu. Iata cateva din raspunsurile sale:

„Tot ce vreau e sa terminam circul asta.” – Adica circul pornit chiar de el.

„Sunt stelist pana in maduva oaselor. Tocmai d-asta am apelat la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală pentru că nu mai suport situația asta penibilă în care s-a ajuns. Am depus un dosar acolo și sunt sută la sută sigur că voi câștiga marca Steaua!” – Nu stiam ca marca Steaua poate fi luata de orice om care se considera stelist.

„Afară nu merge cu povești. E josnic ce au făcut cei din Ministerul Apărării. Ei cred că dacă au păcălit în țară, o pot face și acolo. Le zic din start că nu merge cu povești! O să vin cu documente și o să câștig, așa cum s-a mai întâmplat și-n alte cazuri în care am aplicat.” – Corect, afara nu merge cu povesti. Abia asteptam sa vedem ce „documente” va prezenta acest nou Becali.

„Eu mă lupt cu cei mai mari mafioți ai României și de ani de zile nu mă învinge nimeni. Eu sunt prigonit la mine în țară, dar afară câștig tot. Credeau unii că mă sperie, dar le-am dovedit că dacă vin cu documente câștig în Europa fără niciun fel de problemă.” – Asta e raspuns dat de Bota sau de Becali?




„M-a enervat Talpan! El a făcut totul să distrugă. Altceva n-a făcut! Talpan a vrut doar să distrugă singurul brand uriaș din fotbalul românesc. El a plătit experți din banul poporului român ca să facă expertize, analize și alte tâmpenii. A cheltuit bani degeaba! Chiar am un plan pentru viitor.” – Pot sa jur ca exact acelasi discurs l-a avut si Becali.

Si Bota a continuat, ca ii pune pe cei de la MApN sa arate cati bani au pierdut pentru ca nu l-au mai lasat pe Becali sa foloseasca abuziv un bun al statului, ca il apreciaza pe Becali, ca il iubeste, ca e singurul care baga bani, ca o sa castige marca si ca o sa i-o dea gratis, tot felul de astfel de aberatii. In nicio secunda, Craitoiu, gesepistul care a facut interviul, nu s-a gandit sa il intrebe pe Bota ce documente are sau ce il face sa creada ca Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala o sa ia marca Steaua de la proprietarul sau de drept si o sa i-o dea lui.

Pe scurt, acest mini-Becali a primit din partea gesepeului exact acelasi tratament pe care il primeste adevaratul Becali. A fost lasat sa vorbeasca, nimeni nu l-a contrazis, nimeni nu i-a pus intrebari incomode, iar cuvintele sale au fost transformate in cele din urma intr-un articol de propaganda. Asta e presa din Romania.

Marca Steaua apartine Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. Este inregistrata la OSIM. Romania e tara membra UE. Bota are zero sanse de a pune mana pe marca Steaua. Insa in Romania sunt posibile astfel de mizerii, deoarece functionarii publici care lucreaza la clubul Steaua nu dau doi bani pe marca pe care ar trebui sa o protejeze si nici pe clubul sportiv pe care il conduc. Unul ca Bota, despre care Baroul spune ca e avocat fals si care a fost condamnat la puscarie pentru ca s-a dat avocat, nu ar fi trebuit niciodata sa indrazneasca sa se uite macar catre Steaua.