semifinalele cupei romaniei steaua comprest

Steaua Bucuresti – AFC Comprest GIM, in semifinalele Cupei Romaniei

Steaua Bucuresti si-a aflat astazi adversarul din semifinalele Cupei Romaniei, faza judeteana. Pentru a ajunge in finala, in luna mai, echipa noastra va trebui sa treaca de unul din adversarii pe care i-a intalnit cel mai des in acest sezon, AFC Comprest GIM.

Meciul va avea loc in data de 8 mai, de la ora 16:00. Steaua a  mai intalnit AFC Comprest GIM de inca doua ori in acest sezon, intr-un meci oficial, din turul acestui campionat, dar si intr-unul amical, primul amical jucat de stelisti anul trecut. In ambele meciuri, ros-albastrii s-au impus cu acelasi scor, 3-0, atacantul Catalin Mirea inscriind trei din cele 6 goluri.

Asadar, putem spune ca Steaua este favorita pentru a ajunge in finala Cupei. Acolo, echipa noastra va intalni castigatoarea celeilalte semifinale, in care se vor lupta Academia Rapid si Carmen Bucuresti.

Chiar daca e vorba de faza judeteana a Cupei Romaniei, echipa noastra nu are voie sa nu o castige. In istoria sa, Steaua a fost mereu o specialista a cupei. Ea detine 20 de cupe nationale, dar si o Cupa a Campionilor Europeni, cel mai ravnit trofeu din intreaga lume fotbalistica.

Forza Steaua!