asociatia stelistilor 1947

Steaua Bucuresti continua sa creasca

Dupa ce au reactivat sectia de fotbal, una dintre cele mai de succes sectii din cadrul clubului sportiv, conducerea Stelei a anuntat astazi ca, incepand de la 1 ianuarie, Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi a devenit parte integranta a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Cel mai galonat club sportiv din Romania isi mareste astfel numarul disciplinelor practicate de sportivii sai, pentru a include si sporturile montane si de iarna.

Din acest an, Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi va deveni „Centrul de sporturi montane Bucegi”. Acesta va avea ca obiect de activitate discipline sportive olimpice, precum biatlon, schi alpin, escaladă, schi fond, sanie, dar si neolimpice, precum triatlon de iarnă, alergare montană, schi alpinism.

Trei sportivi stelisti sunt deja calificati la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, din Coreea de Sud. Acestia sunt Raluca Strămăturaru și Valentin Creţu, la proba de sanie, și Cornel DumitruPuchianu, la biatlon. Lor li se vor putea alatura si altii. Pentru sportivii stelisti urmeaza inca doua saptamani de competitii. Astfel, acestia vor avea posibilitatea sa se califice la Jocurile Olimpice de iarna si sa creasca numarul stelistilor din lotul reprezentativ al Romaniei.