sansa steaua

Sansa Steaua

Steaua a fost si va ramane intotdeauna o echipa speciala. Iar cei care vor avea norocul sa faca parte din lotul acestei echipe trebuie sa inteleaga ca sunt foarte, foarte norocosi. In Romania sunt mii, zeci de mii, sute de mii de oameni, chiar milioane, care viseaza sa poarte tricoul pe care l-a purtat Lacatus. Dar doar unii au aceasta sansa.

Astazi, cei de la GSP si-au adus aminte ca nu si-au mai batut joc de Steaua Bucuresti de ceva vreme. Au scos rapid un articol pe surse, in care sugerau ca proiectul Stelei ar fi unul foarte neserios, pentru ca Junior Macris nu a facut deplasarea la Forban cu restul echipei. Asa cum am spus, articolul e plin cu citate din surse care nu au dorit sa-si dezvaluie identitatea. Nu stim daca e adevarat sau nu cu Junior Macris va pleca de la Steaua. Vom afla raspunsul doar cand ne vor spune Lacatus, jucatorul sau vreun oficial al clubului.

Daca stirea se intampla sa fie adevarata, va fi trist sa il vedem pe Junior Macris ca ne paraseste. El este si va fi intotdeauna un stelist adevarat. Si va avea intotdeauna parte de respectul nostru. Insa nu trebuie sa uitam ca singurul lucru care conteaza e Steaua. Ii sfatuim astfel pe gesepistii care cauta proiecte neserioase sa se uite la Academia Rapid. Acolo vor gasi si stiri care nu sunt pe surse.

Nu toti au sansa sa joace la Steaua Bucuresti

Stiam inca de la inceput ca lotul Stelei se va schimba, ca primul unsprezece nu va fi acelasi si in sezoanele urmatoare. Vor veni multi jucatori, vor pleca multi jucatori. In astfel de cazuri, e greu sa pastrezi neschimbat lotul timp de 3-4 ani, deoarece fiecare liga are cerinte diferite. Dar asta nu inseamna ca cei care joaca pentru Steaua in liga a patra nu pot fi eroi.

O promovare este tot un titlu castigat, chiar daca nu va fi trecuta la fel in palmaresul Stelei. Niciunul dintre fotbalistii care pun in acesti ani umerii la revenirea echipei noastre in prima liga nu va fi uitat. Indiferent ca vor sta in Ghencea doar un sezon sau toata cariera. Nu il vom uita pe Junior Macris, asa cum nu il vom uita nici pe Predescu. Nici pe Iancu, nici pe Mirea, nici pe Zamfirescu, nici pe Sitaru, nici pe Constantinescu,  pe nimeni.

Peste ani, ne vom aduce aminte de acesti tineri la fel cum ne aducem de alti mari stelisti. Ei au azi o sansa imensa de a ajunge mari, de a ramane pe veci in istoria Stelei. E o sansa cu care poate ca nu se vor mai intalni niciodata in carierele lor. Astazi, acesti fotbalisti joaca pentru Steaua si au posibilitatea sa scrie istorie in tricourile acestei echipe.

Asta e sansa voastra, baieti! Dati totul pentru Steaua si veti vedea ca noi nu va vom uita niciodata.