steaua bucuresti promovare Steaua amical cantonament

Intrare libera la amicalul Stelei de maine, cu Vointa Maia

Steaua Bucuresti va juca maine, 10 februarie, de la ora 11.00, al doilea amical din acest an. Baietii lui Ion Ion vor intalni Vointa Maia, echipa care joaca in liga a V-a.

Meciul de maine va marca incheierea primei jumatati din programul de pregatire pe care Lacatus si Ion Ion l-au stabilit in aceasta iarna. Pana acum, baietii s-au antrenat la munte, la complexul sportiv de la Forban. Saptamana trecuta, sambata, au jucat si primul amical din 2018. Steaua a intalnit Sportul Campina, echipa pe care a invins-o cu scorul de 7-1. Batfoi si Rasdan, doua din noile achizitii facute de „militari” in aceasta iarna au si marcat in acel meci.

Adversarul de maine, Vointa Maia, este liderul seriei vest a Ligii a V-a Ialomita. Ne putem astepta ca Steaua sa testeze si fotbalisti pe care nu i-a folosit in amicalul cu Sportul Campina, fotbalisti precum senegalezul Camara. Meciul va avea loc pe terenul 5 din complexul sportiv Steaua.

Dupa amicalul cu Vointa Maia, Predescu si compania se vor pregati pentru al doilea cantonament din aceasta pauza competitionala. Intre 11 si 25 februarie, stelistii se vor indrepta spre Cheile Gradistei, unde vor continua pregatirea si unde cu siguranta vor juca si alte amicale.

Returul sezonului 2017-2018 al Ligii a IV-a bucurestene se apropie cu rapiditate. Acesta este programat sa inceapa odata cu primavara, pe 3 martie.