Mihai Butoi amical transferuri

Mihai Butoi a inceput alergarile usoare

O veste buna, cat un transfer. Fundasul dreapta al Stelei, Mihai Butoi, a inceput alergarile usoare si se apropie de revenirea in teren.

Tanarul fundas stelist s-a accidentat la genunchi anul trecut, in meciul cu Academia Rapid. A fost operat in luna noiembrie iar astazi a inceput din nou alergarile, dupa trei luni de pauza. Pentru inceput, a alergat doar pe banda, asa cum se poate vedea intr-un filmulet publicat pe pagina sa de Facebook. Este insa un pas important spre revenirea sa in teren. Mihai Butoi este un fotbalist tanar, care cu siguranta se va recupera cat mai repede si care va ajuta Steaua in retur.

In tur, Butoi a fost unul dintre oamenii care au impresionat. Un fundas dreapta sigur, capabil sa faca ambele faze, pe care echipa noastra se poate baza multi ani de acum inainte. Accidentarea sa a fost, fara dar si poate, o lovitura importanta pentru Steaua, iar revenirea sa va insemna o banda dreapta mult mai solida.

In absenta lui Butoi, Ion Ion l-a tras in dreapta apararii pe Claudiu Zamfirescu, care pana atunci ocupase postul de extrema dreapta. Din fericire, Zeciu a reusit sa il inlocuiasca cu succes in dreapta atacului stelist. Cu Butoi, Zamfirescu, Zeciu si acum si cu Rasdan, Steaua va avea in retur o banda dreapta solida atat in atac, cat si in aparare.

Inca nu stim cand va reveni Mihai Butoi in teren cu exactitate. Accidentarile la genunchi sunt printre cele mai urate, acestea putand oricand sa recidiveze, in cazul in care recuperarea nu este facuta corect iar genunchiul e fortat inainte ca acesta sa se vindece complet. Din fericire, pe umerii tanarului nostru fundas nu exista nicio presiune ca sa se intoarca mai repede pe teren. Acesta poate sa se recupereze linistit, iar, cand se va intoarce, cu siguranta va oferi un plus important Stelei.

Insanatosire grabnica, Mihai!

Photo credit: Stefan Constantin / SportPictures.eu