MM stoica

Pe ei, Talpane!

Cand ajung sa te critice si sa te injure oameni de cea mai joasa speta, puscariasi, prosti, hoti, scursuri de-ale societatii, atunci poti sa te linistesti si sa stii cu siguranta ca ai facut ceva bun in viata ta. Aceasta este o regula de care ar trebui sa tina cont toti romanii. E o regula dupa care ar trebui sa ne ghidam in viata, pentru ca Romania nu duce lipsa de hoti. Iar noi, oamenii cinstiti, ar trebui sa stam cat mai departe de acestia.

In aceasta saptamana, echipa Fotbal Club Fcsb va juca un meci la Roma, cu Lazio. Cu totii stim cine este Fotbal Club Fcsb. E o echipa care a fost infiintata in 2003, care a folosit ilegal numele si marca Stelei si care, din acest motiv, a pierdut toate procesele pe care le-a avut cu Steaua. Din fericire pentru noi, stelistii, procesele Stelei cu FC Fcsb inca nu au luat sfarsit. Iar decizia in cel mai important dintre ele s-ar putea sa vina chiar in luna martie.

E vorba despre procesul pentru recuperarea prejudiciului provocat de FC Fcsb prin folosirea fara drept a numelui si marcii Steaua. Clubul Steaua cere despagubiri de aproape 37 milioane euro. Iar in data de 7 martie e posibil sa primim o decizie in ceea ce priveste acest proces. Sansele Stelei de a castiga sunt foarte mari. De fapt, sansele FC Fcsbului de a nu pierde nu exista. Doua instante au hotarat deja ca FC Fcsb a folosit ilegal marca si numele clubului nostru, deci nu se pune problema ca acestia sa fie gasiti nevinovati. Singurul lucru care s-ar mai putea modifica si care i-ar putea oferi FC Fcsbului sansa la viata este valoarea prejudiciului. Insa sursele noastre ne-au asigurat ca e imposibil ca acesta sa scada la un nivel pe care Becali l-ar gasi acceptabil.

Putem astfel sa spunem ca sfarsitul acestei echipe de puscariasi e aproape. Si foarte bine ca e aproape, pentru ca puscariasii despre care vorbim devin insuportabili.


Meme Stoica a ramas acelasi las care lovea femei

Daca Gigi Becali e de departe cel mai insuportabil personaj din fotbalul romanesc, Meme Stoica, al doilea puscarias din echipa fcsbista, ocupa locul doi in acest top, la foarte mica distanta de primul loc. Stoica, un las notoriu, cunoscut pentru faptul ca a lovit o reporterita de la ProTV dar si un suporter stelist. In ambele cazuri, Stoica a avut curajul sa treaca la actiune doar pentru ca a avuta alaturi de el o armata de bodyguarzi. De altfel, se stie ca acesta nu este un bataus. La un meci cu Dinamo, Stoica a incercat sa se certe cu oficialii cainilor. Nu i-a mers. Conform martorilor care au urmarit episodul respectiv, Gigi Netoiu l-a linistit rapid pe Meme, cu un pumn direct la ficat. Apoi Borcea si Walter i-au dat „fatalitate”, stingandu-si trabucurile pe fruntea lui. Se pare ca e greu sa fii bataus, daca nu ai bodyguarzii langa tine.

Din pacate pentru el, Stoica nu s-a invatat minte. Lasitatea face inca parte din existenta sa. Drept dovada, ultima sa postare de pe Facebook, postare preluata de presa mizerabila din Romania.

Pe pagina sa, Stoica a publicat o poza cu un bilet de la meciul Lazio – FC Fcsb. Pe bilet scrie ca Lazio va intalni „Steaua Bucarest”. Nu e adevarat, evident. Dar Stoica, ca un las adevarat, s-a folosit de aceasta poza pentru a-l ironiza pe Talpan. Mesajul sau a fost: „Pe ei, Talpane!” E o ironie prin care noi ar trebui sa intelegem ca Talpan a pierdut, ca Lazio ii considera Steaua sau ca procesele nu conteaza. E o prostie.

Fotbal Club FcsbAsa cum am mai scris si in alt articol, ofiterul de presa al celor de la FC Fcsb, Catalin Fainisi, e responsabil pentru toate aceste „greseli” care apar in presa straina. Acesta le comunica strainilor ca procesele pierdute de FC Fcsb nu sunt importante si ca ei sunt Steaua, desi nu sunt. Iar aceste minciuni sunt doar pentru straini. Pentru ca fcsbistii nu indraznesc sa le spuna si in Romania. Pentru meciul cu Lazio, acestia au vandut fulare pe care scria Fotbal Club Fcsb, nu Steaua. Iar culorile erau rosu si negru, nu rosu si albastru. Niste lasi adevarati.

Oficialii fcsbisti cred ca pot prosti oamenii si ca nu vor pati nimic. Gresit. Talpan va folosi toate aceste mici mizerii in procesul pentru prejudiciu. Fiecare pas stramb al celor de la Fcsb ii va costa. Pe ei, nu pe cei de la Lazio, nu pe jurnalistii straini, nu pe Mironica, Gspul sau pe oricine altcineva.

Pe 7 martie vom vedea daca va mai rade Meme Stoica. Vom vedea daca va mai avea vreo ironie in el.  Talpan cu siguranta nu va fi ironic. Si nici judecatorii.

Dar a zis bine Meme Stoica. Mai sunt exact 2 saptamani pana la decizia din procesul pentru prejudiciu.

PE EI, TALPANE!