dor de steaua bucuresti transferuri

Pronuntarea in procesul pentru prejudiciu a fost amanata pentru data de 21 martie

Tribunalul Bucuresti a amanat pronuntarea in procesul prin care Steaua ii cere echipei FC Fcsb despagubiri in valoare de aproximativ 37 milioane euro pentru data de 21 martie. Decizia nu va fi definitiva si va putea fi atacata. Totusi, acesta ramane cel mai important dintre procesele existente intre Steaua Bucuresti si FC Fcsb. Daca instanta ii va da castig de cauza echipei noastre, FC Fcsb se va desfiinta.

Dosarul ii provoaca nopti nedormite lui Gigi Becali, care e dispus sa faca orice pentru a nu-l pierde. Azi dimineata, impreuna cu cei de la gsp.ro, acesta a incercat sa-i dezinformeze pe cetateni mintind ca pronuntarea a fost amanata pentru luna mai, dar si ca procesul va mai dura inca 3 ani. Asa cum ne-au obisnuit deja, cei de la gsp.ro au sarit rapid sa raspandeasca minciunile lui Becali, fara sa verifice informatia sau sa puna macar o intrebare prin care sa vada daca fostul puscarias spune sau nu adevarul. Articolul a fost scris de Vlad Nedelea, un om pentru care palaria de jurnalist este fara indoiala prea mare.

Daca chiar ar fi fost un ziarist adevarat, domnul Nedelea l-ar fi intrebat pe Becali de la cine si-a primit informatiile. Si, daca ar fi fost un om curajos, l-ar fi intrebat si daca nu cumva clubul Steaua a castigat sume mici din valorificarea marcii Steaua fix pentru ca, in acelasi timp, in Romania exista un alt club care se folosea ilegal de acea marca si care castiga bani foarte multi de pe urma ei. Stim, cerem prea mult din partea unui om angajat la ziare care, inainte de 90, era considerat oficiosul partidului comunist.

Nu e o problema faptul ca judecatorii nu s-au pronuntat astazi. O vor face pe 21 martie. Suporterii stelisti mai pot astepta pana atunci. Ramane de vazut daca si cei de la FC Fcsb vor reusi sa reziste.