fundași steaua amical cso bragadiru

Amical: Steaua Bucuresti – Argesul Mihailesti, 7-0 (3-0)

E sambata, e zi de meci si chiar daca Steaua nu are programat un joc oficial azi, Ion Ion tot i-a scos pe baieti pe gazon. Adversar a fost echipa Argesul Mihailesti. Iar rezultatul a fost unul la care ne asteptam cu totii, 7-0 pentru Steaua.

Ion Ion a trimis pe teren urmatorul prim 11:

Chis – Boerean, Sitaru, Paduret, Turbatu – Zeciu, Olaru, Vilcea, Rasdan, Predescu – Camara

Stelistii ar fi trebuit sa joace astazi cu Sportul Studentesc, insa echipa din Regie s-a retras din campionat inca de anul trecut. Cum AS Tricolor, echipa de pe locul 2, are meci acasa, cu Dinamo, locul 4, si are toate sansele sa ii invinga (in tur a fost 3-0 pentru Tricolor), la sfarsitul acestei etape, s-ar putea ca Steaua sa piarda primul loc in clasament. Si asta doar din cauza meciului in minus.

Probabil ca acest gand i-a suparat pe tinerii stelisti, care au inceput in forta meciul cu Argesul Mihailesti. Astfel, dupa doar 7 minute de joc, tabela s-a si schimbat. Senegalezul Camara a deschis scorul, confirmand din nou ca transferul sau la Steaua a fost o mutare foarte buna.

Nu a durat mult timp si tabela s-a schimbat din nou. Adrian Vilcea a facut 2-0 in minutul 12. A urmat o perioada in care Steaua a continuat sa domine, dar fara sa inscrie. Tabela s-a schimbat din nou de abia in minutul 40, cand Zeciu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor. Pana la pauza, scorul a ramas neschimbat.


In a doua repriza, Ion Ion a trimis o echipa diferita pe teren, insa pofta de joc a ramas aceeasi. Si, bineinteles, si pofta de gol. Astfel, in minutul 54, „nouarul” Mirea a inscris al patrulea gol al meciului. Si daca au dat gol primii doi atacanti centrali din lot, nu putea sa nu o faca si al treilea. Batfoi a marcat pentru 5-0 in minutul 74.

Ultimele 10 minute ale meciului au fost furtunoase, cu Steaua inscriind inca doua goluri, prin Ghita Constantinescu, in minutul 82, si acelasi Mirea, minutul 86. Steaua Bucuresti – Argesul Mihailesti s-a incheiat cu scorul de 7-0 pentru „militari”. A fost un test bun, un meci care sa pastreze vie pofta de gol a tinerilor stelisti. De saptamana viitoare, putem spune ca, pentru Steaua, returul incepe cu adevarat.

Rusine conducerii Stelei!

Din pacate, scorul frumos si spectacolul din teren au fost singurele plusuri pentru cei peste 1000 de stelisti prezenti la amicalul cu Argesul Mihailesti. Conducerea stelista a calcat insa stramb, facandu-se din nou de rusine, in doua situatii diferite.

In primul rand, conducerea stelista a conditionat intrarea la meciul amical de achizitionarea unui bilet in valoare de 10 lei. Pretul este unul accesibil.  Nu asta a fost problema. Insa multi stelisti prezenti la stadion au venit stiind ca intrarea este libera. Astfel, neavand la ei abonamente sau bani, unii nu au putut intra.

A doua rusine, una mult mai mare, a avut loc in parcare, acolo unde stewarzii clubului au considerat ca trebuie sa dea dovada de exces de zel chiar cu marele nostru Capitan, Tudorel Stoica. Acestia au pornit un mic scandal, doar pentru ca fostul mare mijlocas stelist sa isi mute masina. De ce era necesar un astfel de comportament? Nu stim. Insa speram ca totul a fost o simpla greseala, care nu se va mai repeta vreodata.