proces

Talpan a castigat din nou. Becali l-a jignit, iar acum plateste

Ieri, 19 martie, colonelul Florin Talpan i-a mai dat o palma lui Becali. Nu una la fel de puternica precum cele pe care i le-a dat pana acum, dar la fel de dureroasa.

Este vorba despre un proces intre Talpan si Becali, proces prin care colonelul stelist cerea ca fostul puscarias sa fie tras la raspundere pentru jignirile pe care i le-a aruncat in presa. Ca de fiecare data pana acum, judecatorii de la Curtea de Apel i-au dat dreptate militarului. L-au obligat pe Becali sa plateasca despagubiri in valoare de 30 de mii de euro. Este un cadou frumos, pe care Florin Talpan il merita, date fiind atacurile la care a fost supus in ultimii ani.

Decizia este executorie. Talpan poate astfel apela la un executor judecatoresc, care sa puna poprire pe conturile lui Becali. Fostul puscarias poate ataca decizia la ICCJ, insa actiunea e inutila. Intreaga tara stie ce jigniri a aruncat Becali catre Talpan, dupa ce acesta l-a invins in justitie si l-a obligat sa inceteze folosirea abuziva a marcii si numelui Steaua Bucuresti.

Procesul de ieri a venit ca o scurta introducere, un aperitiv pentru un proces mult mai mare si mult mai important. E vorba de procesul pentru recuperarea prejudiciului de 37 milioane euro, proces care va primi o hotarare chiar maine. Daca va castiga si maine, Florin Talpan ii va da o lovitura decisiva lui Becali. Pierderea acestui proces, va insemna sfarsitul pentru FC Fcsb, echipa care nu poate sa plateasca acest prejudiciu. Mai mult, Becali chiar a recunoscut ca nu va plati nimic si ca, daca va pierde, va inchide echipa. Decizia de maine nu va fi executorie.