mimi

Fiecare bilet vandut la Steaua – Academia inseamna o lacrima pentru Mimi

Astazi au fost puse in vanzare biletele pentru meciul Steaua Bucuresti – Academia Rapid, cel mai important eveniment fotbalistic al sezonului. In doar cateva ore, au fost vandute 15.000, spre disperarea fcsbisilor si mai ales a lui Mimi Stoica, care, de ciuda, a izbucnit in lacrimi.

Cu preturi cuprinse intre 15 si 30 de lei, biletele s-au vandut online ca paine calda. Dupa prima zi de vanzari, e deja evident ca la meci vor fi cel putin 20.000 de oameni. Insa e clar ca cifra nu va ramane neschimbata. Mai sunt inca multe zile pana la meci, iar interesul este foarte mare.

Fcsbistii mor deja de ciuda. Iar cea mai galagioasa dintre ei, faimoasa Mimi Stoica, a si facut deja pe isterica la TV:

Nu vorbesc de Liga a IV-a! Pot să joc la Liga a IV-a, dar nu vorbesc. Această echipă este o glumă! Toţi cei care susţin echipa sunt împotriva lui Gigi Becali. FCSB e Steaua! Am avut 40.000 de oameni cu Lazio. Despre ce vorbim aici? Steaua, în 2001, a ieşit campioană şi avea meciuri în care erau 3000 de oameni în Ghencea. Meciul este duminică seara, omul munceşte luni. Bucureştenii nu vin la meciuri! Când ne chemam Steaua aveam mai mulţi spectatori? Hai să vedem câţi oameni vin cu Craiova. Spune-mi cinci jucători de această echipă!, a zbierat fosta puscariasa, cu lacrimile curgandu-i pe obraji.


Dintr-un foc, Mimi a impuscat doi iepuri. A gasit o scuza pentru faptul ca la meciurile lor nu merg oameni si i-a aruncat si o pupa in fund stapanului sau.

Sa cititi de mai multe ori declaratia sa. Veti vedea disperare, minciuni, exagerari, frica. Dar va spun ca acestea sunt reactii normale. Asta simte fiecare dusman de-al Stelei. Toate aceste sentimente sunt nascute din neputinta. Mimi stie ca echipa ei nu e Steaua. Stie ca nu va avea mai mult de 3000 de oameni cu Craiova. Stie ca Steaua va umple Arena Nationala, la un meci de liga a patra. Mai are rost sa spun ca stie ca Talpan o sa castige si procesul pentru prejudiciu si ca FC Fcsb se va inchide? Normal ca stie.

Steaua s-a intors, spre disperarea celor care o urasc si a hotilor care visau ca o pot fura. Vremea hotilor din fotbalul romanesc, a lui Becali si a sclavilor lui, se apropie de sfarsit.

Asa ca haideti fratilor sa aruncam o ultima lopata de pamant peste mormintele acestor gropari. O putem face foarte usor, cumparand fiecare cate un bilet la meciul Steaua Bucuresti – Academia Rapid. Si va spun un secret. De fiecare data cand un bilet e vandut, Mimi Stoica plange.

Haideti s-o facem pe Mimi sa planga!