steaua bucuresti la multi ani 71

Dupa 71 de ani, continuam lupta

Au trecut 71 de ani din momentul in care a luat nastere cel mai mare club sportiv din Romania. Atunci, in acea zi de vara a anului 1947, armata regala a Romaniei a decis sa intre oficial in lumea sportului. Probabil ca niciunul din ofiterii care au pus bazele Stelei nu s-a asteptat sa schimbe sportul romanesc in acea zi. Dar l-au schimbat in moduri la care nimeni nu s-ar fi asteptat.

Sportul a fost mereu o parte importanta a armatei. Cele doua au mers intotdeauna mana in mana, calitatea de sportiv neputand sa lipseasca din viata vreunui militar. Cel putin nu din cea a unui militar adevarat.

Si poate ca acesta este si motivul pentru care sportivii stelisti au reusit sa obtina atatea rezultate importante de-a lungul timpului. Pregatirea fizica exceptionala si disciplina militara reprezinta combinatia perfecta pentru a obtine performante la cel mai inalt nivel.

Da, Steaua Bucuresti nu a dezamagit. Chiar din contra. A depasit orice asteptari si a pus Romania pe harta sportului mondial. Fie ca a fost vorba de fotbal, tenis, handbal, gimnastica, rugby, box, haltere, judo, polo, hochei, scrima sau orice alt sport, stelistii au fost mereu in top, mereu pe podium, mereu superiori. Prin realizarile lor, au dat nastere unei legende, Legenda Steaua, care la randul ei a dat nastere unei mentalitati superioare.

Asa cum Steaua pluteste deasupra tuturor echipelor romanesti, sportivul stelist este si el o creatura diferita, un supraom, un soldat cu un singur obiectiv: VICTORIA. Mergem doar inainte, mergem doar in sus. Aceasta este frumusetea numelui Steaua Bucuresti, dar si blestemul sau.

Ca stelisti, trebuie sa nu ne dam niciodata batuti. Trebuie sa luptam mereu. Si nu ducem lipsa de razboaie. Cand esti cel mai bun, toti iti vor locul.

Dupa 71 de ani, inca mai luptam. Si vom continua sa luptam si in urmatorii 71 de ani. Si mult timp dupa.

La multi ani, Steaua Bucuresti! Tot inainte! Tot in sus!