sobolanii de la amfb

Sobolanii de la AMFB vor pace, dar merita doar p….

Acum cateva zile, v-am zis ca Talpan a bagat frica in sobolanii de la AMFB, din presa, din FRF, etc. Era doar o observatie la acea vreme, insa acum a devenit realitate. In prima faza, cei de la AMFB au incercat sa para duri. Dar s-au lovit de dorinta de victorie care ii da putere lui Florin Talpan, asa ca au dat inapoi. Iar acum le-au cerut celor de la FRF sa promoveze si Steaua in Liga 3.

Stirea vine de la GSP, e adevarat. Si mai e si pe surse. Insa discutii despre promovarea celor doua echipe au existat inca de la inceputul sezonului recent incheiat. Iar faptul ca sobolanii din AMFB au facut cerere la FRF ca Steaua sa promoveze nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Baietii sunt morti de frica, mai ales dupa condamnarea lui Baboia. Nu mai au nevoie de alta publicitate si de alte necazuri care ar putea rezulta daca ar pierde un eventual proces in civil, cu Steaua.

Prin aceasta cerere, sobolanii de la AMFB doresc doar sa faca pace cu Talpan si clubul pe care acesta il apara. Probabil ca nu s-au gandit niciodata ca se va ajunge aici. Probabil ca au mizat pe faptul ca nimeni nu va face plangere impotriva Academiei, ca Talpan se va opri dupa ce hartiile-contracte ii vor fi prezentate, ca acesta se va speria usor sau ca sefii clubului Steaua ii vor pune destule piedici incat sa il opreasca. Doar ca Talpan e deja calit in astfel de razboaie. Daca nu a reusit Becali sa il opreasca, cu toata influenta lui, cu siguranta nu o vor face nici Baboia si Luminare, cu vicele lor, Petrea.

Sa moara sobolanii de la AMFB!

Bun, dar ce facem acum? Acceptam promovarea si facem pace cu ei sau refuzam orice impacare si ii distrugem in instanta? Eu va spun ca cea mai buna solutie este sa si promovam in Liga 3, indiferent cum o facem, dar sa ii si distrugem pe sobolanii de la AMFB. Pentru ca baietii astia merita distrusi. AMFB merita ras de pe fata pamantului. Macar ca avertisment pentru sobolanii de la FRF.

Baietii astia si-au batut joc de Steaua. Ne-au furat. Sau au crezut ca ne pot fura. Pentru ca i-am prins. Iar maine, la Comisia de Apel a AMFB, vom dovedit furtul. Si vom avea castig de cauza. Asta nu spun eu. O spune legea, care explica foarte clar de ce o asociatia sportiva precum Academia Rapid nu are dreptul sa incheie contracte cu fotbalisti profesionisti. Dar sa nu ne abatem de la subiect.

Maine, Steaua va castiga Apelul. Va merge la barajul de promovare si va promova. Obiectivul va fi indeplinit. Dar ar fi bine ca Steaua sa nu se opreasca aici. Sa continue plangerile impotriva abuzurilor sobolanilor de la AMFB si sa ceara exterminarea acestei asociatii. Nu neaparat pentru Steaua, ci pentru toate celalalte echipe de care AMFB si-ar putea bate joc in viitor. Abuzurile sunt clare si Steaua are toate sansele sa castige. Trebuie sa mearga pana la capat.

p.s. Unii stelisti s-au grabit sa anunte ca isi doresc sa ramana in Liga 4, mai bine decat sa promoveze in Liga 3 prin comisii. Aceasta e o atitudine gresita. Steaua nu promoveaza in Liga 3 la comisii. Ea a promovat pe teren, in primul rand. In tot sezonul recent incheiat, baietii lui Laca si Ion Ion au muncit enorm, jucand si castigand corect fiecare meci. La fel si Laca s-a asigurat ca lor sa nu le lipseasca nimic si ca echipa sa nu aiba niciuna din problemele extra-sportive pe care le-a avut Academia.

Daca incerca si Academia sa bifeze toate aceste puncte, poate ca, in meciurile directe, altele erau rezultatele. Poate ca, daca Academia cumpara de la inceput marca Rapid, pentru a fi in legalitate, atunci nu mai avea bani pentru toti acei jucatori profesionisti. Si aici e buba. Academia si-a adus jucatori bun, dar nu si-a facut echipa de fotbal. Iar asta e o prostie. Si merita sa plateasca pentru prostia si hotia lor.

Orice om stie ca, atunci cand iti construiesti un bloc, nu incepi cu ultimul etaj.