barajul de promovare în liga 3 națională recurs frf steaua recursul stelei

Steaua a depus astazi cererea de recurs la FRF

Steaua nu se da batuta. Prin Talpan, clubul nostru a depus astazi cererea de recurs la FRF. Steaua ii solicita federatiei anularea hotararii date de AMFB si omologarea rezultatului ultimului meci din play-off-ul Ligii a IV-a prin pierderea meciului prin forfait de catre Academia Rapid.

In cererea de recurs, Talpan a enumerat mai multe motive pentru care FRF ar trebui sa-i dea Stelei dreptate. Unul din ele e cunoscut deja intregii tari. E vorba de faptul ca Academia Rapid nu a avut niciodata personalitate juridica si ca, astfel, nu putea incheia niciun fel de contract. De asemenea, Talpan acuza Academia ca si-a incalcat propriul statut, unde se precizeaza ca scopul sau este practicarea activitatii sportive de catre membrii sai. Insa Academia are doar 3 membri: Burca, Olariu si Rapid Redivivus. Niciunul dintre acestia nu a jucat fotbal in acest sezon pentru Academie. Iar cei care au facut-o nu sunt membri.

FRF nu a stabilit inca o data la care va analiza acest recurs al Stelei. Florin Talpan este increzator ca va castiga. Ca intotdeauna, acesta se bazeaza pe legi si regulamente.

Vom reveni cu informatii in momentul in care vom afla cand a fost stabilita prima data pentru analizarea recursului Stelei.