barajul de promovare în liga 3 națională recurs frf steaua recursul stelei

FRF va judeca recursul Stelei marti, 10 iulie

Marti, 10 iulie, s-ar putea sa incheiem, in sfarsit, lupta pentru promovare. FRF va analiza recursul Stelei in acea zi, de la ora 11.30.

Steaua a depus cererea de recurs saptamana trecuta. In ea, Florin Talpan a enumerat mai multe motive pentru care AS Academia Rapid ar fi trebuit sa piarda la masa verde nu doar meciurile din play-off-ul de promovare al Ligii a IV-a, ci toate meciurile jucate. Academicienii au folosit jucatori care nu au fost inregistrati corect.

Povestea este deja cunoscuta la nivel national. Academia nu a avut personalitate juridica si, prin urmare, nu putea semna contracte cu jucatorii folositi. Insa la audierile de la AMFB, avocatii Academiei s-au prezentat chiar cu aceste contracte.

Din pacate, comisia AMFB a refuzat sa tina cont de faptul ca ele sunt lovite de nulitate absoluta. Astfel, ceea ce ar fi trebuit sa fie un proces simplu s-a transformat intr-un scandal care a ajuns acum in birourile FRF si care cu siguranta va ajunge chiar mai departe, daca oamenii din fotbalul romanesc vor continua sa incalce legile tarii.

Florin Talpan e cu siguranta dispus sa mearga nu doar la TAS, ci chiar mai departe. Colonelul stelist este in acest moment singurul care inca mai lupta pentru promovarea echipei in Liga 3. Din pacate, toti ceilalti par sa se fi resemnat.

La AMFB, Florin Talpan a fost singur, de fiecare data. Nu a fost sustinut de nimeni din club. Probabil ca va fi tot singur si saptamana viitoare, in fata comisiilor lui Burleanu.

E asadar momentul ca suporterii stelisti sa se mobilizeze si inceapa sa puna presiune asupra hotilor din fotbalul romanesc. Daca vor putea sa ne fure, acestia cu siguranta o vor face. In 15 iulie vor fi anuntate componentele seriilor Ligii a III-a. Steaua trebuie sa se afle printre echipele care se vor bate la promovarea in Liga 2, in sezonul urmator.