progresul spartac amicalele stelei steaua bragadiru amical stelistii

Amicalele din aceasta vara ale Stelei Bucuresti

Steaua Bucuresti a anuntat astazi detalii legate de programul de pregatire pe care il va urma in aceasta vara dar si despre amicalele pe care le va juca. Echipa noastra va avea parte de cateva meciuri foarte interesante. Acestea se vor disputa in Bucuresti, pe terenul 5, din complexul sportiv Steaua.

Primul amical va avea loc chiar in aceasta saptamana, in data de 28 iulie. Adversar va fi CS Avantul Floresti, iar meciul se va juca de la ora 10.30. Cateva zile mai tarziu, la data de 1 august, Steaua va intalni FC Asalt. Acest meci este programat de la ora 18.00, pentru ca suporterii sa poata fi alaturi de echipa.

Cel mai tare dintre amicalele programate pana acum va fi impotriva Progresului Spartac. Dupa cum bine stiti deja, Progresul e una din echipele de top ale Ligii a III-a, unde s-a batut la promovare, in sezonul trecut. Acest meci va avea loc sambata, 4 august, de la ora 10.30.


Amicalele programate in aceasta vara sunt nu doar teste foarte bune pentru elevii lui Lacatus, dar si meciuri foarte interesante pentru suporterii stelisti. Si asta datorita schimbarilor care au avut loc in lotul ros-albastru. Sambata, stelistii vor putea sa ii urmareasca la joc pe noii veniti si sa isi faca pareri legate de calitatile lor.

Este, de asemenea, interesant de vazut si ce alti jucatori se vor alatura lotului ros-albastru. Saptamana trecuta, la primul antrenament oficial din aceasta vara, au fost prezenti doar 16 fotbalisti, noutatile fiind Alex Aldea si Alin Iordache. Ramane de vazut daca, pana la primul amical, Marius Lacatus va aduce si alti fotbalisti. De asemenea, e de asteptat ca, la echipa mare, sa fie promovati si juniori de la echipele U19 si U17.

Pretul unui bilet la amicalele Stelei va fi de 10 lei.

Forza Steaua!