Comitetul Executiv al FRF va analiza joi, 2 august, solicitarea Stelei de a juca in Liga 3

Steaua Bucuresti a mai facut un pas catre Liga 3. Florin Talpan a depus o solicitare oficiala la FRF, prin care a cerut ca Steaua sa primeasca un loc in Liga 3, acolo unde ar fi trebuit deja sa fie, conform regulamentelor fotbalului romanesc. Solicitarea Stelei va fi analizata de Comitetul Executiv al FRF saptamana viitoare, in data de 2 august.

steaua bucuresti notificare comitetul executiv al frf

Notificarea trimisa de Florin Talpan include multe dovezi care demonstreaza ca Steaua Bucuresti merita sa joace in Liga 3. Nu lipseste, bineinteles, argumentul ca AS Academia Rapid nu a avut si inca nu are drept de promovare. Iar colonelul de justitie al Stelei a mers chiar mai departe, documentul trimis de dansul fiind unul extrem de bine documentat, care analizeaza in intregime intreg regulamentul FRF, cu accent pe promovarea unei echipe in Liga 3.

Joi, 2 august, Comitetul Executiv al FRF va analiza solicitarea Stelei. Aceasta va fi doar prima sedinta si nu e exclus ca o decizie nu fie data atat saptamana viitoare. Cel mai probabil, va fi nevoie de cateva sedinte pentru a se ajunge la o concluzie. Comitetul Executiv al FRF este singurul organ care poate lua decizii in ceea ce priveste astfel de probleme.

Steaua Bucuresti trebuie sa joace in Liga 3

Echipa noastra trebuie sa joace in Liga 3, in sezonul viitor. Steaua trebuie sa se intoarca cat mai repede acolo unde ii este locul, adica in fotbalul de performanta. Ratarea promovarii la acest nivel este inacceptabila. Iar intoarcerea in Liga 4, acolo unde Steaua a fost bataia de joc a lui Luminare si Baboia, ar fi o mare rusine. Steaua a castigat pe teren dreptul de a juca in Liga 3.

Academia nu numai ca nu ar fi trebuit niciodata sa intre in play-off, dar ar fi trebuit exclusa din campionat pentru utilizarea unui jucator fara drept de joc in doua meciuri diferite. Despre cazul Muscalu, presa din Romania se pare ca a uitat.

Steaua Bucuresti merita sa joace in Liga 3 si trebuie sa joace in Liga 3. Sa speram ca munca depusa de Florin Talpan nu va fi in zadar si ca cei dn Comitetul Executiv al FRF vor respecta regulamentele si legile. Mai mult ca oricand, acum e momentul ca suporterii stelisti sa se mobilizeze si sa ceara ca Steaua sa fie tratata cu respect.