amical liga 4 liga 1 steaua bucuresti alin predescu U19

Amical: Steaua Bucuresti – Avantul Floresti, 11-0(5-0)

Suporterii stelisti au asteptat cu nerabdare reintoarcerea baietilor lui Lacatus pe gazon. Asadar, au venit in numar mare pe Terenul 5, pentru a-i urmari in primul amical din aceasta vara, cu Avantul Floresti.

Steaua a trimis in teren o echipa foarte schimbata, cu multi fotbalisti veniti in probe.

Steaua Bucuresti: 1. Horia Iancu (cpt.) – 16. Adi Vilcea, 20. Bogdan Sitaru, 27. Daniel Andone, 6. Alin Iordache – 26. Alexandru Margarit, 19. Vlad Nitu, 21. Ghita Constantinescu, 17. Florin Rasdan – 9. Catalin Mirea, 11. Daniel Tirnacop

Rezerve: Alin Predescu, Claudiu Chis, Stefan Paduret, Mihai Butoi, Alin Robu, Mihai Olaru, Cristi Jitaru, Adi Ilie, Giovani Petcu, Marius „Tigru” Ioana, Rares Popa, Alexandru Vlase

Steaua a inceput si acest amical in forta, reusind sa deschida scorul foarte repede, prin Catalin Mirea, in minutul 13. Pasator a fost Alexandru Margarit. Baietii lui Lacatus au reusit sa dubleze scorul doar 10 minute mai tarziu, cand Ghita Constantinescu a inscris cu un sut frumos, la firul ierbii.

Cum era de asteptat, Steaua a dominat intreaga partida. Cele doua echipe au jucat dur, barbateste, chiar daca a fost vorba doar de un amical. Din fericire, nu au avut loc accidentari.

Pana la pauza, baietii lui Lacatus au mai inscris si alte goluri. Golul de 3-0 a fost marcat de un nou venit, Daniel Tirnacop. Acelasi fotbalist ar fi putut sa faca 4-0, dar a tras in portar, cateva minute mai tarziu. Din fericire, Mirea nu a fost la fel de iertator si a reusit sa inscrie, la faza imediat urmatoare.

Insa Steaua a intrat la cabine cu 5 goluri pe tabela, nu 4. Ultimul gol al primei reprize a fost marcat de Florin Rasdan, care a driblat mai multi fotbalisti de-ai Avantului Floresti, inainte sa inscrie.

A doua repriza

In repriza secunda, Lacatus a trimis in teren o echipa complet schimbata. Insa golurile nu s-au oprit. Steaua a facut 6-0 imediat dupa startul reprizei. A inscris un alt nou venit, Rares Popa.

Trebuie de asemenea sa mentionam ca, in acest amical, la Steaua a revenit in teren si Mihai Butoi. Fundasul dreapta stelist a ratat tot returul sezonului trecut, din cauza unei accidentari. Acesta s-a intors insa cu aceeasi pofta de joc, dominand flancul drept al Stelei.

Si, deoarece numarul 7 e un numar magic in Ghencea, a venit pana la urma si golul 7 al partidei. A marcat Alin Predescu, golgeterul Stelei de anul trecut, din pasa lui Adrian Ilie.

A fost amicalul noilor veniti. Dupa Daniel Tirnacop, Rares Popa, Alex Margarit si Adi Ilie, Alin Robu, a tinut neaparat sa impresioneze si el. Astfel, mijlocasul venit de la Metaloglobus si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, ducand scorul la 8-0.

Dupa  scurta perioada de acalmie, Steaua a apasat din nou pedala de acceleratie si a facut 9-0 prin Predescu, din pasa lui Giovani Petcu. Golgeterul Stelei a inscris cu o scarita frumoasa. Si s-a facut si 10-0, in cele din urma. A marcat Alin Robu, cu un sut la coltul scurt. Robu a realizat in cele din urma hat-trick-ul, ducand scorul la 11-0, dupa o pasa de la Adi Ilie, foarte prezent in teren.

Daca mijlocasul venit de la Metaloglobus a lasat o impresie frumoasa, trebuie sa spunem ca la fel au facut si juniorii stelisti pe care Lacatus i-a promovat la prima echipa. E vorba de Adrian Ilie, Marius „Tigru” Ioana, Vlad Nitu, Rares Popa si Giovanni Petcu. Acestia sunt cu totii fotbalisti nascuti dupa 2000.

Meciul amical dintre Steaua si Avantul Floresti s-a terminat cu scorul de 11-0 pentru ros-albastri. A fost un test bun, in care Lacatus a putut sa vada la munca multi fotbalisti noi. Insa lotul pentru sezonul urmator va fi definitivat de abia dupa urmatoarele doua amicale, pe care Steaua le va juca saptamana viitoare.

Forza Steaua!