fundași steaua amical cso bragadiru

Amical: Steaua Bucuresti – CSO Bragadiru, 2-2(1-2)

Steaua Bucuresti si-a continuat seria de meciuri amicale in compania echipelor de Liga 3. De data aceasta, in vizita a venit CSO Bragadiru. Baietii lui Lacatus au facut din nou un meci foarte bun.

Steaua Bucuresti: 1. Horia Iancu —2. Mihai Butoi, 23, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, Alexandru Ogică — 6. Alexandru Aldea, 7. Florin Răsdan, 16. Adrian Vîlcea – 26. Alexandru Mărgărit, 10. Alin Predescu, 9. Cătălin Mirea

In a doua repriza au mai jucat: 12. Alexandru Vlase – 24. Cristian Jitaru, 21. Ghiță Constantinescu, 17. Alin Robu, 23. Alexandru Ogică, 11. Daniel Tîrnăcop, 5. Alin Iordache.

Steaua a facut o prima repriza forte buna, reusind chiar sa si deschida scorul, prin Florin Rasdan. Din pacate, la finalul primelor 45 de minute, cei de la CSO Bragadiru au intrat la cabine cu avantaj pe tabela. Oaspetii de azi au marcat si ei in prima repriza, de doua ori, dintr-un penalty si dupa un contraatac. Asta desi Steaua a fost echipa mai buna.

Insa baietii lui Lacatus nu s-au pierdut cu firea. Au continuat sa domine in repriza secunda si, in minutul 60, au si egalat. A marcat nouarul echipei, Catalin Mirea.

Stelistii au fost superiori celor de la CSO Bragadiru din toate punctele de vedere. Ar fi putut sa faca 3-2 in minutul 80, dupa un contraatac pornit de Margarit, insa pasa acestuia l-a gasit pe Predescu in offside, arbitrul anuland golul.

In cele din urma, meciul s-a terminat cu scorul de 2-2. Daca s-ar fi terminat cu scorul de 5-2 pentru Steaua, nimeni nu ar fi avut nimic de zis.

Meci amical pentru Stelisti. Meci oficial pentru CSO Bragadiru

Din pacate, desi meciul Steaua Bucuresti – CSO Bragadiru a fost un meci amical, oaspetii de azi nu l-au tratat asa. Acestia au jucat destul de dur, cu intrari foarte tari si multe faulturi. De altfel, Mihai Butoi, fundasul dreapta al Stelei, a fost nevoit sa paraseasca terenul inca din prima repriza. Speram ca accidentarea tanarului nostru fotbalist sa nu fie prea tare si ca acesta sa revina pe teren cat mai rapid.