academia partid rapid regal psd fc r

Academia Partid nu e Rapid, e ACS Regal

Va mai amintiti cum radeau unii anul trecut, sustinand ca Steaua nu e Steaua, ci ACS Regal Sport Club Ferdinand I Bucuresti, deoarece a cumparat cativa jucatori de la aceasta echipa? Ei bine, intr-o rasturnare fabuloasa de situatie, Academia Partid a cumparat Regalul.

Daca ati reusit sa va opriti din ras, dati-mi voie sa va explic si ce s-a intamplat. Vineri, 10 august, Comitetul de Urgenta al FRF le-a dat din nou o mana de ajutor celor de la Academia Partid. Dupa cum stiti, Comitetul de Urgenta a ajutat Academia sa promoveze, permitandu-i sa incalce regulamentele FRF. Ei bine, acum i-a ajutat sa ramana in Liga 3.

Ca sa poti juca in Liga 3, trebuie sa ai si niste echipe de juniori. Cum Academia a fost infiitata in graba, n-au pus chiar toate lucrurile la punct. Asadar, Liga 3 i-a prins fara grupe de copii si juniori. Insa, din fericire pentru ei, alte cluburi au doar echipe de juniori. Asa e si ACS Regal Sport Club Ferdinand I Bucuresti. Sau mai bine zis era. Pentru ca acest club nu mai exista acum.

Comitetul de Urgenta al FRF i-a permis vineri sa-si schimbe numele. De acum inainte, ACS Regal Sport Club Ferdinand I Bucuresti va fi cunoscut sub numele de Asociația Club Sportiv Centrul de Performanță Rapid București. Pe cuvant ca nu glumesc. Puteti verifica informatia aici.

Ce nu face Comitetul de Urgenta pentru Academia Partid/FC R/Rapid/Regal?

Comitetul de Urgenta al FRF e format din Razvan Burleanu, Gino Iorgulescu si Octavian Goga. Dupa ce si-au batut joc de regulamentul FRF, acum cateva luni, pentru a ajutat Academia, acum i-au sarit din nou in ajutor. Dupa aprobarea schimbarii de nume a ACS Regal, Comitetul de Urgenta a aprobat si asocierea dintre FC R si fostul Regal, transformat in noul Rapid. Asocierea era necesara, asa cum am spus. Si, din fericire pentru academicieni, e acoperita de regulament. Asadar, putem spune ca am inregistrat o premiera. De la infiintare si pana acum, acesta este prima asociere corecta realziata de Academia Partid/FC R/Rapid/Regal.

Asteptam cu nerabdare sa vedem noul Rapid Regal in actiune. Dar sa nu-si faca griji daca treburile nu merg chiar asa bine. Cu siguranta, Comitetul de Urgenta va fi la dispozitia lor si la anul, ca sa-i ajute sa promoveze si in Liga 2.