amical liga 4 liga 1 steaua bucuresti alin predescu U19

Steaua a zdrobit Academia Regala in prima etapa a fazei preliminare a Ligii Elitelor U19

Despre Liga Elitelor s-a discutat mult in ultimele luni. E una din competitiile de juniori U19 si U17, organizate de FRF. In teorie, aici participa cei mai buni juniori din tara. Asadar, nu trebuie sa surprinda pe nimeni ca Steaua vrea si ea sa participe.

Steaua ataca Liga Elitelor U19 si U17

Insa, pentru a participa in Liga Elitelor, echipele inscrise trebuie intai sa treaca peste o faza preliminara. Aceasta a inceput chiar in acest weekend. Iar soarta a facut ca, in prima etapa, Steaua sa dea fix peste dusmanul de anul trecut, adica Academia Partid. Doar ca, de data asta, Academia a venit sub un alt nume, Asociația Club Sportiv Centrul de Performanță Rapid București.

Daca vi se pare ca numele e unul ciudat, trebuie sa stiti ca e unul nou. Acum 3 zile, Asociația Club Sportiv Centrul de Performanță Rapid București purta numele CS Regal Sport Club Ferdinand I Bucuresti. Insa fosta Academie Partid, actual FC R, a cumparat respectivul club cu activitate de copii si juniori pentru un milion de euro, conform surselor noastre, si i-au schimbat numele cu ajutorul lui Burleanu si a Comitetului sau de Urgenta. A facut asta, deoarece echipele care joaca in Liga 3 au nevoie de grupe de copii si juniori care sa participe la competitiile organizate de FRF.

Asa, am aflat si noi de la ce vine FC R. Vine de la FC Regal. Dar asta e mai putin important. Ce conteaza e ca echipa U19 a Stelei si-a umilit adversara in prima etapa, cu scorul de 4-1. Pentru Steaua au inscris trei jucatori pe care Marius Lacatus i-a testat in amicalele jucate de echipa de seniori in aceasta vara. Rares Popa, Giovanni Petcu si Vlad Nitu, de doua ori, au fost marcatorii.

Din pacate, in aceeasi faza a preliminariilor Ligii Elitelor, dar la U17, Steaua a pierdut cu scorul de 2-0 meciul jucat cu fostul Regal.

Le tinem pumnii tinerilor stelisti in celelalte 9 meciuri ramase din faza preliminara a Ligii Elitelor!

Forza Steaua!