Steaua Bucuresti - Carmen Bucuresti

Avancronica: Steaua Bucuresti – Carmen Bucuresti

Steaua Bucuresti porneste din nou la drum. A inceput un nou sezon, un nou titlu, o noua provocare pentru echipa noastra. Astazi, de la ora 18.00, pe terenul 5 din complexul sportiv Steaua, baietii lui Lacatus vor intalni echipa Carmen Bucuresti, in prima etapa a sezonului 2018-2019, al Ligii a IV-a bucurestene.

Liga a IV-a, o dezamagire

Pentru stelisti, prezenta intr-un nou sezon al Ligii a IV-a este o dezamagire imensa. Echipa noastra ar fi trebuit acum sa ia parte la startul Ligii a III-a. Din pacate, neavand sustinerea politica necesara, Steaua nu a putut calca in picioare fotbalul romanesc, care s-a facut pres pentru fosta echipa Academia Rapid, fosta si FC R SA, actuala Fotbal Club Rapid. Cu PSD-ul alaturi, noii giulesteni au demonstrat ca fotbalul romanesc este astazi tot o unealta politica, jocurile nedesfasurandu-se in iarba, ci mai degraba prin salile unde comitete de urgenta au grija sa le faca pe plac stapanilor.

Asadar, Steaua Bucuresti se vede astazi nevoita sa inceapa din nou in Liga lui Luminare. Anul trecut, a fost furata pe fata. Anul asta… cine stie?! Poate ca AMFB-ul va avea niste remuscari si o va fura pe la spate.

Desi e dureros sa spunem, suntem in aceste momente la mana unor hoti care au demonstrat deja ca rusinea le lipseste. Conducerea Stelei nu vrea ca echipa sa promoveze. Nu vrea nici sa ia masuri impotriva celor care nu o lasa sa promoveze. Toata greutatea cade astfel pe umerii unui grup mic de oameni: Lacatus, Iovan, Predescu si echipa, dar si Florin Talpan si suporterii stelisti care nu au abandonat Steaua niciodata.

Pornim cu totii pe drumul catre promovare.

Carmen Bucuresti – Adversarul perfect

Nu este neaparat o lauda, ci mai degraba un adevar. Pentru Steaua, Carmen Bucuresti este adversarul perfect pentru prima etapa a noului sezon. Echipa antrenata de Adi Matei este una dintre cele mai bune din liga. Masurandu-si puterile cu ea, stelistii vor putea sa isi faca o idee in ceea ce priveste sezonul care incepe astazi.

Evident, si suporterii vor putea sa isi dea seama unde se pozitioneaza echipa noastra in comparatie cu celelalte echipe. Steaua a dominat intreg sezonul trecut, avand probleme notabile doar cu echipa partidului de la putere, echipa care a folosit ilegal jucatori cu care nu avea contracte incheiate. Presupunand ca PSD-ul nu si-a mai inscris o echipa in campionat si anul asta, o victorie clara cu Carmen ne va spune daca suntem sau nu favoriti la promovare.

Adversarul de azi al Stelei este antrenat de Adrian Matei, fost fundas stelist, care azi crede ca a jucat la FC Fcsb. Are in componenta doi fotbalisti importanti, Liviu Ganea (atacant, 30 de ani, a jucat le Dinamo si CFR Cluj) si Stelian Stancu (fundas, 36 ani, a jucat la Sportul, Timisoara si FC Fcsb), si nu se fereste sa isi arate ambitiile. Carmen Bucuresti isi doreste sa promoveze in acest sezon si vrea ca Steaua sa-i fie prima victima. Mai ramane de vazut daca poate sa faca ce-si propune.

Echipa probabila a Stelei

In amicalele din aceasta vara, Marius Lacatus a folosit multi jucatori. A folosit fotbalisti transferati de la alte echipe, dar si tineri promovati de la echipa U19 a Stelei. Astfel, e greu de ghicit care va fi primul 11 pe care il va folosi astazi. Totusi, privind ultimele amicale, putem sa ne facem o idee:

Cel mai probabil, Steaua Bucuresti va incepe noul sezon in formula urmatoare:

Horia Iancu (cpt.) – Alin Iordache, Paduret, Sitaru, Ogica – Vilcea, Aldea, Rasdan – Margarit, Predescu, Mirea (Robu)

Meciul Steaua Bucuresti – Carmen Bucuresti va incepe de la ora 18.00. Pretul unui bilet este de 10 lei. Meciul nu va fi transmis la TV, conducerea Stelei nedorind ca suporterii sa poata urmari echipa iubita. Din fericire, va fi transmis pe Facebook, de suporteri.

Forza Steaua!