vis de bucuresti steaua bucuresti

Vis de Bucuresti – Steaua Bucuresti – Meci amanat

Dupa victoria din prima etapa, impotriva uneia dintre principalele contracandidate la promovare, Steaua Bucuresti ar fi trebuit sa intalneasca AFC Vis de Bucuresti in etapa secunda a sezonului 2018-2019 a ligii a patra bucurestene. Din pacate, meciul a fost amanat.

Suporterii stelisti au asteptat cu mare nerabdare meciul cu Vis de Bucuresti, in speranta ca ii vor vedea la lucru pe cei doi brazilieni pe care echipa i-a transferat in aceasta saptamana. Din pacate, din cauza unor interventii din partea jandarmeriei, care a considerat ca meciul nu se poate disputa pe stadionul din Chitila, AFC Vis de Bucuresti a anuntat ieri seara, tarziu, ca meciul nu va mai avea loc.

Stirea a fost confirmata si de Steaua, pe contul sau:

Inca nu stim cum va trata AMFB aceasta amanare. E posibil ca Steaua sa il castige la masa verde sau ca meciul sa se joace pe alt stadion, la o data stabilita de AMFB in zilele urmatoare.

Cine e AFC Vis de Bucuresti?

AFC Vis de Bucuresti este echipa de seniori a clubului de juniori AFC Bucuresti 015. Acesta pregateste echipe de fotbal de copii cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Conform site-ului propriu, obiectivul clubului este ”implementarea unui sistem care sa formeze echipe de oameni pasionati si in acelasi timp profesionisti.”

Vis de Bucuresti a fost infiintat in 2015. Clubul dispune de 8 terenuri de fotbal de cea mai buna calitate (UEFA 2*). Mai detine si sauna pentru recuperare, sala de mese, terase, piscina si altele. Pregateste peste 100 de tineri, carora le ofera oportunitatea de a invata si de creste din punct de vedere fotbalistic.

”Cautam sa obtinem aceste lucruri bazandu-ne pe prietenie, sustinere si comunitate unde jucatorii, dar si parintii pot forma prietenii de durata.”

In sezonul precedent, Vis de Bucuresti a jucat in Liga V.

Steaua U19 are meci cu Rapidul Regal U19

Chiar daca meciul echipei de seniori a fost amanat, stelistii vor avea posibilitatea de a urmari echipa U19 a Stelei la munca. Tinerii stelisti vor juca astazi, de la ora 16.00, in complexul Sportiv Steaua, impotriva echipei U19 a Rapidului. Aceasta este prima etapa a returului etapei preliminare de calificare in Liga Elitelor U19.

In tur, stelistii i-au umilit pe rapidistii regali cu scorul de 4-1. O noua victorie astazi ar putea duce echipa noastra la o distanta si mai mare de locul 2. De asemenea ar face ca urmatoarele etape sa fie si mai usoare. In acest moment, Steaua ocupa primul loc, la 3 puncte distanta de locul 2, ocupat de Rapid.

Mult succes, baieti!

Forza Steaua!