decizie dosar pentru prejudiciu

Nou termen in dosarul pentru prejudiciu. O decizie finala aduce FC Fcsb mai aproape de groapa.

Astazi are loc un nou termen din dosarul prin care Steaua Bucuresti cere ca Fotbal Club Fcsb sa plateasca prejudiciul de 37 de milioane de euro provocat prin folosirea ilegala a marcii Steaua. O decizie definitiva va aduce mai aproape apelul si disparitia FC Fcsbului.

Dosarul 34655/3/2016 a inceput acum mai bine de 2 ani. Avocatii FC Fcsbului au incercat din rasputeri sa traga de timp si sa lungeasca procesul cat mai mult. Mai mult de atat, au incercat sa obtina o reducere a prejudiciului, astfel incat echipa lui Becali sa fie nevoita sa plateasca doar pentru ultimii 3 ani in care a folosit marca ilegal. Din fericire, judecatorii au respins cererile lor si au hotarat ca FC Fcsb trebuie sa plateasca pentru intreaga perioada in care s-a dat drept Steaua.

FC Fcsb trebuie sa plateasca intreg prejudiciul

Aceasta decizie, sosita in mai, a insemnat dezastru pentru Becali si ai lui. Din acel moment, avocatii fecesebisti au tras puternic pentru a prelungi procesul cat mai mult. Becali spera ca acesta sa mai dureze cel putin 3 ani. Insa e putin probabil sa fie asa. In acest moment, avocatii sai au epuizat toate caile de atac. O decizie finala pentru fond va veni cu siguranta in acest an.

Procesul va merge mai departe, la Curtea de Apel. Cu cat acesta va incepe mai repede, cu atat se va termina mai repede. Iar daca primul termen la apel va avea loc la inceputul anului viitor, putem spera sa obtinem o decizie finala pana la sfarsitul lui 2019.

In acest moment, nu se pune problema daca Steaua va castiga acest proces pentru prejudiciu. Singura intrebare e cand se va termina aceasta poveste. Pentru ca ea sa va termina la un moment dat. In acea clipa, Fotbal Club Fcsb va inceta sa existe.

Termenul pentru procesul pentru prejudiciu e programat astazi, de la ora 8.30.