Steaua Bucharest United

Avancronica: Steaua Bucuresti – Bucharest United

Dupa o pauza fortata de o etapa, baietii lui Lacatus se intorc la munca. In etapa cu numarul 3 a sezonului 2018-2019, ei vor intalni echipa Bucharest United FC. Meciul va avea loc in complexul sportiv Steaua, sambata, 8 septembrie, de la ora 17.00.

Despre Bucharest United FC

Infiintata in 2017, Bucharest United este o scoala de fotbal care incearca sa ajute tinerii iubitori de fotbal sa isi dezvolte calitatile. Conform site-ului propriu, viziunea clubului e de a oferi fiecarui copil ocazia „sa isi urmareasca pasiunea pentru fotbal si sa calce pe urmele jucatorilor pe care ii admira”.

De anul acesta, Bucharest United s-a inscris si in Liga 4. Echipa a tinut trialuri in aceasta vara, pentru a selecta jucatori cu care sa participe la meciurile din acest sezon.

Partea interesanta este faptul ca Bucharest United se considera o companie de fotbal globala („Global Innovative Football Company)”. E condusa de un afacerist australian, Geoffrey Schuhkraft, si pare sa isi doreasca sa realizeze lucruri serioase.

Steaua Bucuresti a batut palma cu un sponsor nou, G0Bet

Vineri, 7 septembrie, Steaua Bucuresti a anuntat ca a semnat un contract cu un sponsor nou. GoBet, o companie de pariuri sportive online, va ocupa spatiul publicitar de pe pieptul fiecarui fotbalist stelist in acest sezon. La conferinta de presa sustinuta azi, reprezentantul GoBet, Andra Enescu, nu a precizat valoarea contractului semnat cu Steaua, aceste date fiind confidentiale. Totusi, comandantul Petrea a mentionat ca acesta este unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din intregul club.

Astfel, avem din nou in fata dovada ca marca Steaua este una dintre cele mai puternice marci sportive din Romania. Pe planeta, nu sunt multe echipe de liga a patra care sa se poata mandri cu sponsori sau cu contracte mari de sponsorizare.

Echipa probabila a Stelei

Cel mai probabil, Marius Lacatus si Stefan Iovan vor trimite in teren urmatorul prim 11, folosit si in victoria cu 3-0 din prima etapa, impotriva celor de la Carmen Bucuresti:

22. Iancu (cpt.) – 5. Iordache, 4. Paduret, 20. Sitaru, 23. Ogica – 21. Constantinescu, 8. Aldea, 7. Rasdan – 17. Robu, 9. Mirea, 10. Predescu

Pentru cei care nu si-au achizitionat abonamente in acest sezon, pretul unui bilet la meciul Steaua Bucuresti – Bucharest United este de 10 lei.